|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima, novi sam na forumu i zanima me da li mi neko moze preporuciti neke kvalitetne klavire,sintove i sl, neto bolje od korg paketa ili hypersonika...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Klavir - Synthogy Ivory, Galaxy II, PMI Old Lady ( moji favoriti , mada i The Grand zavrsava posao jako lepo )
E-piano - Native Instruments Elektrik Piano ( meni malo mrsav, al' zna lepo da uskoci ), Lounge Lizard ( jako lepo radi ), Scarbee ( najbolji ) Synth- Atmosphere, Albino III Bass - Trilogy, Chris Hein bass ( nadji i Warwick ekspanziju - bruka ) Bubanj - Superrior drummer 2 ( ludnica ) Duvaci - First call horns, Arturia brass II |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hvala puno sad cemo to ici naruciti na Rp..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Zanima me isto preporuka Kompresora, reverba i Eq..pa ako neko ima volje da mi preporuci, znam da ste dosta pisali o tome, ali...
![]() Muzika kakvu radim moze se poslusati na: www.myspace.com/hepee |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Kompresori : Waves API i SSL kolekcija, takodje V Comp, Stilwell Rocket
EQ : Waves API 550, Q10 ( 8,4.....), Sony Oxford EQ Reverb : Altiverb, Waves IR1, CSR . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Teško se tebi onda može bilo šta preporučiti....ti oćeš nešto,a ni sam ne znaš šta oćeš...učitaš preset , pa ti se ne svidi...i odma bi nešto kao bolje...bez ljutnje, ali potrudi se malo...korg paket i hypersonic su par najboljih ultimate rešenja i sa njima možeš da dobiješ gotovo sve što ti padne na um...svašta bih ti ja mogao preporučiti , ali to tebi neće pomoći - prvo odluči šta ćeš, pa se potrudi to da dobiješ...pitanje je - jesi li ti bolji od korg paketa i hypersonica? Kad ti postaneš "bolji" i iscrpiš sve njihove mogućnosti nemogućnosti...tada traži nešto bolje...a ovako ćeš stalno tražiti nešto "bolje"....
Last edited by balthazaar; 04-06-2009 at 08:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Sad sam slusao tvoju muziku... Ovde imas jako dobrih synthova, bubnjeva, efekata.. Sta ce ti preporuke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
E,da, probaj Sampletank 2.5 , on ti je ultimativno resenje, imas mnogo dobrih stvari tamo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Evo da ne bude da ja samo gunđam i tako ružno dočekujem novog člana foruma
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Evo ja vec pomislio prvi put na rumskom i odmah me napali ljudi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporuka | Goran | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 29-12-2005 11:20 AM |
Preporuka za EQ | Altek | Audio Software | 14 | 31-03-2005 01:24 PM |