|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ja ti ne sviram klavijaturu, jako malo i slabo je sviram pa tako da ti ne mogu objasniti koja je to klavijatura..., ali evo ti link jedne pjesme pa poslusaj klavijature( imas je kroz cijelu pjesmu pa)
![]() http://www.youtube.com/watch?v=MFd4x...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ok...
![]() Evo pa preslusaj sta radim, i kako, pa ces vidjeti na cemu sam.. ![]() www.myspace.com/hepee http://www.myspace.com/rottoband |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Sto se ove klavijature tice , ja bih ti preporucio Lounge Lizard, mali je (6 mb ). Imas mnostvo preseta.. Uzmi neki od njih, ja ti preporucujem mellow rhodes ili wurlitzer 2 ( pre bih njega ). Stavi malo phaser-a i reverba, vrlo blag chorus ( za reverb takodje imas presete od rooma do hall-a ).. Nakon svega blagi EQ i trebalo bi da je to to. Sto balti kaze, zezaj se, pravi svoje boje, tweakuj presete.. Layeruj vishe klavira, bellova.. Mozes npr. da layerujes ovaj e-piano iz Lounge Lizarda i onaj Atmos piano iz Hypersonic-a .. Pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
A preporucio si mi ovaj Scarbee , nabavio sam ga i radi mi samo kao plugin, mogu ga staviti na insert, a nemam ga kao Vst da ga mogu svirati sa klavijaturom (midi).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ako hoces zvuk koji vuce na zero7 onda ce ti Lounge lizard definitivno dobro doci.
FM8 - ako znas programirat fm sintezu super (ja ne znam ![]() ![]() Atmosphere - za padove, zvona itd. Probaj ako vec nisi i Zebru i Rapture pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Lounge lizard cu danas isprobati i ove ostale, od tog programiranja pojma nemam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporuka | Goran | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 29-12-2005 11:20 AM |
Preporuka za EQ | Altek | Audio Software | 14 | 31-03-2005 01:24 PM |