|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Kako se onda odredjuje strucnost slusaoca, tj. konzumenta?
To sto si rekao je tacno za egzaktne nauke. Naravno da cemo vise uvaziti kada neki fizicar prica o necemu nego neki laik, ali kako biti strucan i egzaktno meriti nesto sto se zasniva na subjektivnom? Cak ni kolicina prodatih primeraka nista ne znaci, jer meni se moze ne svidjati nesto sto je prodato u ko zna koliko miliona primeraka, cak to moze za mene biti potpuni trash. Kada neko kaze da mu prodigy nije ono sto mu je neko bio, onda on kaze da ne budi u njemu neke emocije i energiju koju je pre budio. Svaki covek je strucnjak za svoja oecanja, ono bar za prozivljavanje njih ako ne za razumevanje, tako da ne razumem koji bi strucnjak mogao doci i reci ne to sto ti osecas nije tacno jer je ovaj album kvalitetniji zato sto ... sta? ![]() Zato sto je prodat u masu primeraka ili zato sto je to neki bend koji je pre ili sada bio masu popularan mora i dalje da ti se svidja ili nesto sa tobom nije u redu? Dolaze svakodnevno nove generacije kojima ce prodigy i holiwood biti zanimljive, ionako pocinjem da mislim da se ceo ovaj svet vrti oko pubertetlija jer se na njima najlakse zaradjuje, ali kada neko kaze da nova muzika nekog benda ne stvara iste emocije kao sto je pre stvarala, onda ne vidim na osnovu cega bi se to moglo opovrgnuti? Last edited by SumAnuT; 20-05-2009 at 01:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
uzecu za primer ova dva coveka sa foruma da razjasnim situaciju,jer znam da su to dobri ljudi koji se nece naljutiti zbog toga.
Dragi meni clan DaBear misli da su prodigy bili mesije sa fat of the land.Dragi covek Alavuk misli da je ta izjava glupost.Ja mislim da obojica preteruju. I da li to cini nas nespojivim u kaficu u ladovini u Beogradu,studiju gde radimo,ili pecanju? Ono sto bi nas cinilo nespojivim je da da bear kaze vi ste budale sto ne mislite tako,alavuk koji vice da je on magarac,a ja koji se podsmevam obojici misleci da su budale. Na forumu (ne samo ovom,vecina je takva) su previse ekstremna misljenja,bas iz razloga sto se ne gledamo u oci.Da li su ona u tom slucaju i iskrena,ili ne,to vec ne znam.Nikako ne govorim da prosecan slusaoc ne treba da kaze da je nesto lose,ili da mora da slusa nesto sto se prodaje.Po tom principu bi trebalo da slusam britni,a ne oldfilda.naravno da nisam na to mislio,i nemojte davati pravo sebi da izvrcete tudje reci,to je previse bahato i bespotrebno . Ono sto mi sa druge strane jako smeta je sto je svako kod nas rodjeni predsednik i fudbalski selektor.A onda redom.Mozda to misljenje malo treba izbiti iz glave. Ako moram da nacrtam,ono sto sam hteo da kazem je da ne treba toliko ostro osudjivati neciji rad.Slazem se sa svima vama da prodigy nije ono sto je nekad bio,sam sam preveliki fan ranijih radova.Samo ne znam kako neko moze sebi da dozvoli da pljuje po necemu sto je ipak za njega alfa i omega.Ne bih da pocinjem rat,ali evo,da dodje liam u beograd,u kafanu,koliko bi se nas skupilo oko njega?A zasto,ako znamo da je presusio,da mu ideje nisu kao nekad?Ovde ima ljudi koji znaju postupak kojim on radi,znaci nema neke misterije.Pa ipak,nije svaka planeta zvezda.Razlika je sto zvezda isijava,planeta ne. Ne svidja mi se sto lako opljujemo svaki rad,kao da cekamo da cujemo lose,da bi pljunuli.Da li nam to daje neku vaznost licnu,ili lecenje nekog licnog frusta,to ne znam. Zavrsicu pricu sa ona dva clana...DaBear voli da je nesto komercijalno,i misli da je to real deal...ne kazem da covek ne voli nesto sto nije komercijalno,ali mislim da to vise cuva "za sebe" .Alavuk nije toliki komercijalista,ali takodje zna sta je lepo.A ja mislim da je moonlight shadow najgluplja pesma od Oldfielda,iako je planetarni hit? Sva trojica smo u pravu.I sva trojica gresimo . Posto vecina nece procitati ni pola posta (sto je takodje odraz loseg stava o kome govorim) je jos jedan argument o mom postu iznad kako slusamo samo sebe,i ne zelimo da razmislimo da mozda nismo u pravu. Ajde svi na ladno pivo da se druzimo malo umesto sto sedimo ovde . |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Definitivno stoji da se "pisana rech" ozbiljnije shvata i prihvata... Vrlo chesto i u pogresnom tonu, tipa bezobrazluk, povisen ton itd..
![]() ![]() Bice drugachije kada Rumski za 7 godina bude audio video striming, svi lepo kupimo male kamerice (a blagosloveni MAC useri o tome ne moraju da brinu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bice veselo... Last edited by silicon science; 20-05-2009 at 04:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
a ipak da opicimo mi po ladno pivo negde?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
sto ljudi sto čudi...jedna od istina je i ta da kao pubertetlije imamo drukčiji pogled na svijet,samo shvačanje stvari pa tako i same muzike.Puno ljudi "otkriva" muziku i pamti ju kao i "prvu" ljubav...Kasnije u životu ljudi opterečeni stvarnim životnim problemima nemaju ponekad(često!)vremena ,a ni volje slušati bilo što.O ovome mi je teško pisati jer se ovakve stvari ne uopčavaju što je na kraju krajeva i dobro...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
How to Sound Like - The Prodigy | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 19-06-2009 11:01 PM |
Prodigy - Invanders must die | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 46 | 02-03-2009 10:52 AM |
moog Prodigy problem | Joyba | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 15-01-2008 04:56 PM |