|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
http://www.theprodigy.com/
Članovi sastava The Prodigy su spremni da uzdaju svoj peti studijski album pod nazivom "Invaders Must Die". On se neće pojaviti u prodaji do marta 2009. godine, ali svi oni koji ga sa nestrpljenjem očekuju biće u prilici da naslovnu numeru besplatno skinu sa interneta. Numera će moći besplatno da se preuzme sa oficijelnog sajta benda www.theprodigy.com, u periodu od nedelju dana, počev?i od srede 26. novembra, pa ne propustite da pokupite svoj primerak! Ovo izdanje će se pojaviti na potpuno novoj etiketi (Take Me To The Hospital) koju su oni oformili u kolaboraciji sa Cooking Vinyl. Ukoliko ste bili u prilici da čujete bilo koji od njihovih skorijih live nastupa znate ?ta mo?ete da očekujete, međutim ono ?to je za sve nas bilo pravo otkriće jeste poslednja numera sa albuma , "Stand Up" koja je potpuno drugačija od svega ?to smo do sada imali prilike da čujemo kada je The Prodigy u pitanju. Tracklist : 01. Invaders Must Die 02. Omen 03. Thunder 04. Colours 05. Take Me To The Hospital 06. Warrior's Dance 07. Run With The Wolves 08. Omen Reprise 09. World's On Fire 10. Piranha 11. Stand Up |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ubih se od stvarcuge, PREKRASNO!
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Eh, nikad vishe nishta kao "Fat of the land"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
čitam redovito rumski ali rijetko pi?em (da nemislite, ko je, kvragu ovo
![]() http://www.youtube.com/watch?v=EiqFcc_l_Kk/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Mislio sam na predzadnji, znaci ne ovaj o kojem se tu pise neg onaj prije njega, ne znam vise kak se zove
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
meni ovo bezveze.....prva dva albuma su bili fenomenalni....ostalo samo bleda senka......
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
damn, cekam ovaj peti kao ozeblo sunce... nadam se da ga nece usrati i pretjerati kao u proslom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
liam je ocito u zadnje vrime baca malo uho na justice
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
How to Sound Like - The Prodigy | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 19-06-2009 11:01 PM |
Prodigy - Warrior's Dance - kakav RIFF!!!!!! | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 46 | 21-05-2009 03:57 AM |
moog Prodigy problem | Joyba | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 15-01-2008 04:56 PM |