|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
nedavno sam pazario moog prodigy i imam problem sa stelovanjem osilatora,
znam da moog treba prvo da se zagreje da bi se ustelovao ali moj se nesto mnogo dugo zagreva i nikako da se zagreje: posle pola sata nastelujem ga regularno(range,scale)... prodje 15 mina gde mi je bio C sada je D i tako bi mogao da proseta do kraja oktave ![]() ![]() ![]() ostavio dovoljno dugo upaljenog, ako ga ugasim(da se ohladi) onda se vraca nazad. Dali neko ima neku ideju sta se desava ili sta da radim? pozz.
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Po ovom opisu, čini se da ga trebaš rekapirati, zamjeniti kondove i potom ga kalibrirati prema tvorničkim uputama. Last edited by Don Solaris; 11-01-2008 at 09:08 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
Don, sto ti imas Prodigy, kad ti treba za rezervne dijelove?? nisam znao da si kupio??
![]() ![]() nista se nisi pohvalio.. @Joyba: probaj prvo zamijeniti sve kapacitete u Prodigy-u. to je stara sprava, zasu?ili su gotovo sigurno. i onda nemoze drzat stim da se ubijes. ako znas lemit to te nece puno kostati, ili daj nekome da ti to zamjeni. ima ovdje na forumu nekoliko postova koji se bave tim problemom. samo malo upotrijebi search funkciju. ja sam imao slican problem sa OB-Xa, i nakon promjene svi problemi odose. cak i kad su sredjeni to uopce ne stoji. moog je bas sinonim za ponovno lagano stimanje nakon par sati ili vise upotrebe. varira od sprave do sprave, al nikad moog ne radi bas kao "svajcarski sat".. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
bez da sad nekome solim pamet...ali to je bas ono o cemu je Slowstar pricao nekoliko puta!!!! Sve su to starudije i ako radi u momentu kupovine, moze da zataji posle mesec dana...i onda servis, lemljenje,,sto nije svakome jeftino ili poznato ili moguce itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma našao sam jednog ali sam ipak odustao. Iskreno da ti kažem... mislim da ću ići stazom koju mi je roginator preporučio: A to je - dodam još nešto para i uzmem RME. Napravim još filter-glide mod i "vintage oscilator" capacitor mod i miran sam!! Iako taj RME.... ma ne znam... evo slušao sam ove demoe i razočarao se: http://www.moogmusic.com/detail.php?main_product_id=161 Meni to jednostavno ne zvuči kao MiniMoog! Niti jedan demo nisam čuo na toj stranici a da je zvuk mastan kao što je na Miniju. ![]() A ja baš hoću ovo...ovo i samo ovo: http://www.youtube.com/watch?v=_sNQxzabWpg http://www.youtube.com/watch?v=ndBZt...eature=related ![]() ![]() Last edited by Don Solaris; 11-01-2008 at 09:21 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MCI Master
|
![]()
ma moze to vojager
jednostavno nema dema koji to pokaze doci ces pa bus probat ![]() naime VOYAGER nije MINIMOOG ali je moog i moze puuuno vecu paletu soundova od minimooga i jos k tome nije tanko..mali je PHATTTT samos sarafice treba okretat ![]() BTW slinite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SIROCE PRIJE ![]() ZVIJER SADA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
a recaping je must |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
ja sam kupio sint koji je navodno redovno servisiran i kao nov i debelo sam ga platio
![]() niti znam da lemim... ma bre ne znam nista o elektonici! znam samo da je pravim(mislim na muziku) ![]() koristio sam search ali sve sto sam nasao za mene su to spanska sela! dali znate nekog iz srbije ko bi to mogao da mi popravi? hvala na ogovopima ![]() pozz.
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
zaboravio sam da kazem da midi vucem preko waldorf puls plus-a.
ali neverujem da je u njemu problem. pozz.
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
How to Sound Like - The Prodigy | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 19-06-2009 11:01 PM |
Prodigy - Warrior's Dance - kakav RIFF!!!!!! | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 46 | 21-05-2009 03:57 AM |
Prodigy - Invanders must die | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 46 | 02-03-2009 10:52 AM |