|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Hehe, dobar je Prodigy(onaj stari) - redovno sam se trovao Experienceom i Jiltedom kao klinac...
Cak je i onaj album sa Girls, Medusa's Path bio solidan... Zadnji je omanuo ![]() Ej ,ali ovaj spot mi je ludilo totalno ![]() http://www.youtube.com/watch?v=tVL1u1eLX3I |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
sto se prodigyja tice ... i generalno te price,neko je bio nesto nekad vise nije ... voleo bih da se uvrste 2 pravila
Pravilo broj 1 : onaj ko da takvu izjavu mora da bude ili veci od najboljeg albuma te grupe,ili da ima priblizan uspeh Pravilo broj 2 : Svako ko da takvu izjavu treba da razmisli o sledecoj misli : neko ko je nekad uspeo u necemu,i u tome bio najbolji, to moze da uradi opet . Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
E pa tak je to danas, izvodjac je 3-4 godine vrh, sljedecih pet svi seru po njemu onda od muke izvodjac prestane izdavat i onda ga nakon 10-15 godina izvuku iz ladice neki novi klinci i dadu mu kultni status.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Svako od nas je imao tu chast da komentarise "nesto".. Bio to soft, hard, muzika ili babini kolachi... Ovaj ili onas Vst je dobar ili nije. Po tvojoj logici mi bi trebali biti programeri da bi imali pravo da komentarisemo dotichni Vst,,, Ili profesionalni kuvari da bi mogli da dajemo misljenje o kolachu, sladoledu ili rahatluku... Prodigy sam komentarisao iskljuchivo kao "konzument"... Ne kao "kolega muzichar".... Niti je iko pomislio da moze bolje (barem ja).... Verujem i vi... I sto mora da mi se svidi novi Prodigy... ![]() ![]() U istoriji ima jako malo primera velikog povratka na scenu (mada Prodigy nije "pao" sa popularnoscu) vec sa inovativnoshcu i "vrti staru prichu", sto ne mora nuzno biti loshe... Ali meni se to ne svidjaaaaaa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
svako ima pravo na svoje misljenje
od toga koliko si strucan zavisi kvalitet tvog misljenja |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
How to Sound Like - The Prodigy | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 19-06-2009 11:01 PM |
Prodigy - Invanders must die | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 46 | 02-03-2009 10:52 AM |
moog Prodigy problem | Joyba | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 15-01-2008 04:56 PM |