|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Insertaj compresor na glasniji (glavniji) kick.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
pa ne trebaju oba kicka da shalju, izaberi koji ce slati i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Aaa zapravo ti hoces da kazes da ukupna jacina kick-ova (kako sam ja mislio) nije vazna za sidechaining, vec je potrebno da kick salje obicni signal koji kazuje da tu treba napraviti onaj tzv. prostor za kick....Tako nesto ili se varam?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
vidim ja da se ti nista ne igras sa tim parametrima!
pa imas da podesis jacinu koliko jako da udje signal u taj kompresor koji prima, tako da nije bitno koliko ti je kick jak na kanalu! i imas da kombinujes koji freq. raspon kicka da uzme taj drugi sidechain. okreci samo te knobove na tom kompresoru koji prima, i podesi kako ti odgovara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
piko sam dotu sa njim 100x ![]() mogu da ga pitam kad ga vidim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
eto, imaces informaciju sto se kaze "iz prve ruke"
inace, geckonium, dobri su ti trekovi, ova dva posebno: lechisei i kosovska beatka |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() video sam ga sinoc al sam zaboravio da pitam... tako da ovih dana... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
geckonium - yo man
geckonium - you are basshunter right? iR-BH - could be iR-BH - ^^ geckonium - ![]() geckonium - well I wanna ask you something geckonium - how you made kick in track "boten anna" ? geckonium - if you could explain that... that would be great! ^^ (posle 5 mina) geckonium - ignoring me? -_- iR-BH - haha sry iR-BH - got stuck infront of the tv geckonium - ![]() iR-BH - Well, It's 2 bassdrums fr?n the VEC clubsounds vol 1 that I compressed with multiband compressor geckonium - thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Sto se tice Bashunter-a mene je taj lik iritirao u pocetku ne znam zasto (pricao sam sve najgore po skoli o njemu), ali kad sam video par intervjua, skontao sam da je saljiv i dobar lik i svideo mi se (drugarski). Tako sam i ja odlucio da radim neki Euro stil. Postavicu uskoro jos par nedovrsenih stvarcica na myspace pa vidite (znam da ne valja produkcija)...Inace postavicu jos jednu temu sto se tice lead zvuka...pa pogledajte....Unapred hvala svima! Last edited by Psychogen; 09-05-2009 at 06:53 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() probaj Voxengo crunchesor, nisam siguran moze li se izrutat u FLu ali skroz je dobar i za sidechain i opcenito ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kick i bass | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 09-10-2008 09:37 PM |
Kick, Kick i Kick | Alen@l5 | Audio Produkcija - Tehnike | 131 | 19-09-2008 10:09 PM |
Kick i Bass trikovi | FrankoPanko | Zoran Vračević - Vrač | 17 | 22-08-2006 07:56 PM |
Bass+kick | Eon | Vlado Georgiev | 6 | 25-02-2005 07:52 PM |