|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Moram da vidim u Uzicu u Robnoj kuci, da poslusam te konvertore
![]()
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Poenta je u tome, da ono sto ne mozes poslusati sopstvenim usima,... jednostavno ne kupuj "na gluvo"... savet kao i svaki drugi, mozda dobar, mozda los, mozda neostvariv, mozda neupotrebljiv.... ali savet... ono... dobra namera... cuvaj novce koje imas/nemas.... itd...
pozdrav bogi
![]() |
#13 |
mod?rateur analogue
|
![]()
cek cek, ocete rec da ovo govance ima samo digitalnu atenuaciju - odnosno kad stisavas u biti rusis broj bitova, dinamiku...??!?!?!
nije analogni pot na izlazu??? ako je to zaista tako, pa to je totalno kretenski za ovakav tip proizvoda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma nisam ni razmisljao u pravcu kupovine, nego sam samo hipoteticki postavio pitanje, vezano za odnos cena/kvalitet kod d/a. Znam da ih ima i do 10k $ za 2ch, ma me zanima generalno koliki je pomak nesto sto ima josbrdo stvari i neki d/a... da li uopste moze biti bolji od onoga sto vecina nas vec ima
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
ovo cisti Volumen kontroler!!!!!!!!!!!
znaci nije interface!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bi trebalo biti kao prvo jasno. znaci nije potreban firewire. Imas dva izlaza kak sam napiso. i konvertori su iz 6000 od tc. tako pise. e sada ako neko kaze da ti konvertori nevaljaju onda nikom nista, drugi izlaz je digitalni di mozes direkno spojiti monitore koje imaju digitalni ulaz. Naprimjer KS Digital ads 30. poss Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Denis, ne verujem da su unutra "konvertori iz 6000", ali konstrukcija clock managmenta JESTE. JET PLL je nesto sto su razvili za sistem 6000 i sto se dobro pokazalo, a jedinstveno je u svetu... sami konvertori ne moraju biti isti (ne bi bilo toliko jeftino da tu nisu malko ustedeli)
pozdrav bogi
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
A, jedno generalno pitasnje!
Koji sve tipovi ili proizvodjaci konvertera postoje? I koji je to dijapazaon cena? Ako TC 6000 kosta(sa svojih 8 AD i 8 DA konvertera) izmedju 10-15 hiljada evra(znam da tu ima i pameti). A Digi Design HD 192 (sa svojih 8 AD i 8 DA konvertera) 3 hiljade(a ima i tu pameti), dali to znaci da TC ima 5x bolje konvertere(mislim da ta razlika u ceni nema nikakve veze sa konverterima)? Last edited by LACKY; 19-04-2009 at 01:46 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
touchscreen daw controller | Monroe/Rampart | Computer Hardware | 0 | 07-06-2009 11:28 PM |
midi controller | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 10-06-2007 06:50 PM |
DAW CONTROLLER | ANITA | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 06-03-2005 08:59 PM |
Steinberg id controller | Ad Fines | Computer Hardware | 4 | 26-12-2004 06:37 PM |