|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
citao sam clanak u novom SOS-u o tome kako odradit diy touchscreen kontroler sto se ne cini prekomplicirano ni kompleksno, a niti preskupo...samo me jedna stvar zanima...
dakle, tačskrin se treba povezat na usb za data transimission koji se provodi an dodir i treba se povezati na vga ili dvi utor graficke kako vi dobivao signal/sliku...e sad, moja graficka (nvidia nx8400gs...znam, nije nesta, al vise od nje mi i ne treba samo za muziku) ima po 1 dvi i 1 vga utor, od kojih su oba zauzeta posto radim s dva monitora...pitanje je onda - postoji li ikakav nacin (npr. neka vrsta splittera) s kojim bih u postojecem stanju stvari mogao dodati touchscreen ili mi ne preostaje nista drugo osim pribavit drugu zvucnu (ili iskljucit jedan monitor)? hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
midi controller | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 10-06-2007 06:50 PM |
rme+carbus controller | bellay | Computer Hardware | 2 | 28-08-2006 11:01 AM |
DAW CONTROLLER | ANITA | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 06-03-2005 08:59 PM |
Steinberg id controller | Ad Fines | Computer Hardware | 4 | 26-12-2004 06:37 PM |