|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ne verujem da ovo cudo kosta 49$ ![]() da li neko zna koja je limitacija demoa, nesto mi sumnjivo po kanalima sve dishe sta god mu radio, ne znam ja da vozim ovo izgleda ![]()
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
eto to je nova generacija kreativaca a ne grandomanskih trgovaca koji nas uvjeravaju da slusamo ocima jer angaziraju programere koji prvenstveno rade vrhunski GUI a ne zvuk.. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Je li ovo čudo može radit u wavelabu, izbacuje mi
Error reported by plug-in rocket: can't handle required number of input channels EDIT, evo proradio iz čista mira, ali samo na mono kanalima ![]() Last edited by sira; 07-04-2009 at 06:33 PM. |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jesi mozda probao ovo:
Bootsy's TesslaSE Ja inace ne volim na cijeli mix stavljat kompresore (stavljam na grupu od bubnja umjesto na master), ali ovo me totalno odusevilo! Cudna stvar. Kao da ima dodir kompresije, ali najjace je sto s ukljucenim gumbima za Phat i "ono drugo" (neku sub enhance) nevjerovatno rascisti mix, malo ga zaljepi i bolje definira stereo. Puk'o sam na tog Teslu!!!
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Reinhardt ne znam da li si me dobro shvatio..ovo sto sam nabrojao je- ili ili -sistem dakle uglavnom koristim samo jedan od navedenih pluginova i uz isti mozda samo jos taj BBE.....dakle kad bi skinuo taj sa master bus-a nema klipanja..nekoliko sam vec puta naglasio vaznost headrooma u odgovorima na ovom forumu...osobno drzim da je taj pojam izuzetno znacajan bas u radu itb sa pluginovima i da im se treba ostaviti prostora da "disu" jer je ona muzikalna nelinearnost rijetka kod njih za razliku od hardware-a....
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Glupo je pretpostavljam ali...
Kad exportujes takav miks da li prethodno skidas taj master kompresor ili ne?
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ok, mudro zbori? ![]() ima tu itekako logike.. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]() |