Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-03-2009, 03:47 PM   #11
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Gde i kada su muz. festivali kod nas???

ja sam se kažem, naslušao svakakvih priča o svim tim festivalim, pa smo pokušali, ništa nas ne košta. i evo do sad smo slali na ta dva festivala i prolazili kako smo prolazili... u pančevu je nastupao i u finalnoj večeri, ne sećam se kako je funkcionisalo glasanje. Jedino smo se evo spotakli o beoviziju, gde smo takođe poslali pesmu, po meni naravno veoma kvalitetniju od velike većine viđenih tamo (aranžman i beat zapravo zvuče ko da jesu iz 2009te, što očigledno nije bio cilj žirija), i nismo pozvani. No bože moj, pesmu čuvamo, i šaljemo je na neki sledeći festival, čim skontamo koji je po redu sledeći.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2009, 04:03 PM   #12
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
ja sam se ka?em, naslu?ao svakakvih priča o svim tim festivalim, pa smo poku?ali, ni?ta nas ne ko?ta. i evo do sad smo slali na ta dva festivala i prolazili kako smo prolazili... u pančevu je nastupao i u finalnoj večeri, ne sećam se kako je funkcionisalo glasanje. Jedino smo se evo spotakli o beoviziju, gde smo takođe poslali pesmu, po meni naravno veoma kvalitetniju od velike većine viđenih tamo (aran?man i beat zapravo zvuče ko da jesu iz 2009te, ?to očigledno nije bio cilj ?irija), i nismo pozvani. No bo?e moj, pesmu čuvamo, i ?aljemo je na neki sledeći festival, čim skontamo koji je po redu sledeći.
Sto ne postavis negde pesmu da cujemo.Bas me interesuje.Jer verujem da je bilo prijavljeno mnogo boljih pesama,ali da je jako tesko ubaciti se u ekipu koja tamo drzi sve konce.Jaci su od pokojnog Slobe.
disco violence is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2009, 12:47 AM   #13
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

jebiga, okacio bih je jos ondak, al eto potrosismo neke sate, slacemo je dalje na festivale.
Arthur is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules