|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
DA LI VAM SMETA KUCANJE SATA KADA LEGNETE DA SPAVATE?
Bas bih voleo da znam koliko ima takvih, ja se stalno svadjam sa kevom kada spavam kod nje jer ona ima tri miliona tih satova koji kucaju i odrzavaju me budnim kad legnem...Isto tako i tiha muzika, a posebno kucanje sata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
DA
pozdrav bogi
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Interesantno je da sam naisao na ljude kojima to kucanje i prija!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
keva ti je mnml moderna zena , nemoj je hejtujes :] , salim se skoro sam kuntao u stanu gde je bilo mnostvo satova , osecao sam se kao u nekom psiho filmu ... tenzija tenzija tenzija ... ali sam ubrzao zakuntao ali me je cekao pakao tokom dana ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ne znam.. nemam taj rpoblem.. imam samo digitalce.. al mi ide na .... kada pada kisha i udara mi po simsu.. uuhhhh.. ubio bih nekoga.. prvo shto imam zestok problem sa neispavanoshcu, a drugo shto imam problem sa snom..
![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
ja volim da mi pada kisa dok spavam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
pa bukvalno svaki zid u kuci ima sat i to onaj sto zvoni na svakih 15min ili pola sata... Posto je ceo zivot bilo tako, navikao sam se. Skontao je (otac) da mora obavezno sve da ih zaustavi kada dodju gosti da prenoce, mozete zamisliti na sta su licili ujutru... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
ako nekad ne mozete da spavate.. pustite tiho pink noise... ako neko vise voli white.. onda njega...
![]() da... volim zvuk kise kada spavam pozdrav bogi
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Nema nista lepse od kishe. Kucanje sata mi uglavnom prija. Nemam ih u stanu ali mi ne smeta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Moja shkolska je gasila cak i frizider u iznajmljenom stanu u BGu kad spava i uchi......dok nije crk'o
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?! | Geronimo | Razno | 82 | 24-08-2009 06:35 PM |
shta radite kada.. Moan zone :) | HeatMan | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 45 | 02-07-2009 05:49 AM |
Gde i kada su muz. festivali kod nas??? | LAMPASH | Razno | 12 | 10-03-2009 12:47 AM |
Konkretno, ?ta se događa kada ... | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 13-08-2007 12:58 PM |
?to kada kreativnost zapne? | ANITA | Razno | 38 | 13-01-2007 06:47 PM |