Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-03-2009, 03:57 AM   #81
zlobisha
Senior Member

zlobisha's Avatar

Default Re: Beovision 2009

Au, kakva ?arada.
?eljko Joksimović bi mogao da organizuje neku tv emisiju, tipa ''show kod gazda ?eljka''. Tu bi mogao da deli titule svim svojim saradnicima i bli?njima.
Jeste, da rts ima pravo da po?alje svog učesnika bez bilo kakvog glasanja publike(koliko sam upoznat), ali sve je bolje od ove ?arade.
Ona mučenica Toma?evićka će na ?alost progutati gorku pilulu, jer je primorana da radi ?to zapovedi ?eljan, iako sama ni za?ta nije kriva, a i divna je devojka(koliko sam upoznat).

Andrej Ilić mi se vi?e penje na k*r@c, jer je potpuno neartikulisan i ćale treba da ga po?alje kod logopeda, mada mu to i ne bi mnogo pomoglo oko poimanja muzike, a o ukusu da ne govorim.
Iskreno mi je ?ao Georgijeva jer mučenik vi?e ne zna ni ?ta da svira ni da peva, budući da na sve strane ima klonovu u vidu gore pomenutih od strane Kravadinke.
S3r3 mi se od svih njih!
Svi ti buđavi festivali bi konačno mogli da funkcioni?u onako kako su prvobitno i zami?ljeni, a čobani organizatori da se proteraju iz posla.
Kada već spominjem čobane, moram da spomenem onog matorog koko?ara gospodin-ja-sam-veliki-spasioc-rock-and-rolla Vladimira Jankovića D?eta i onu Olgu i njihv smrdljivi hit 2o2.(izvinite za offtopic)

http://www.myspace.com/igorsimic
zlobisha is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2009, 04:51 AM   #82
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Pobeda Kona samo govori da nista nije namesteno! Da je namesteno, pobedio bi Oskar ili oni iz operacije Strumf, a i nebi Mirkova pulenka bila poslednja.
Verovatno je Tijanicu pala roletna zbog one bruke od sinoc, a i inace prica kako je sve namesteno.
Meni deluje kao da Kon nije planirao bilo kakve pobede itd. Deluje mi kao da je otišao da se zajebava, pa se stvar otrgla kontroli

Kao da se zbog skandala sa SMS glasovima odustalo od varanja u 5 do 12, pa eto, neplanirano izgurali Kona

Kao što reče jedan naš član foruma... Ne treba kriviti izvodjače, već organizatore. Ova katastrofa od Beovizije nije više u domenu muzike, već u domenu politike. Ovakvu (ne)organizaciju mogu samo političari da reše i kazne odgovorne. Tijanić se sprda parama poreskih obaveznika i to parama uzetih na nelegalan način, putem TV pretplate. Ljudi nemaju za hleb, a on ne zna da li je 12 finalista, 11, ili ipak 10. Katastrofa...
Ne pričam o Konovoj pobedi. Pobedio je, O.K., čestitam na pobedi i želim mu što bolji plasman u Rusiji od sveg srca!!! Pričam o celoj onoj bljuzgariji koja je prethodila.

Provukao se Tijanić kroz sve moguće vlasti, a i dalje je tu gde je i pritom se ponaša kao da mu je RTS dedovina...

Usput... kako je Ana znala koliko je SMS glasova imala???
Nije da verujem u teorije zavere, ali, logično je samo da je platila glasove npr. nekoj marketinškoj agenciji, pa da se tu nešto nije poklopilo (pretpostavka)...
Ko bi ga znao...

Ne zna se šta je gore. Da li je gore da RTS ima toliko nemarne radnike, ili da je neko muvao i petljao sa glasovima...
Old 09-03-2009, 05:26 AM   #83
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Napokon sam saznao ko je ovaj veliki kosmati lik
Kog god sam pitao nije znao da mi odgovori
Jan is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2009, 05:33 AM   #84
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

I opet smo na milionitoj strani praznih prica, a po obicaju su naj aktivniji upravo oni koji apsolutno nista ne znaju o temi razgovora.
Do ovoga sto je Laki rekao, a Deki se nadovezao, malo sta ima veze sa zivotom.
Tema ovogodisnje BVZ JESU BILE "DOMACE SERIJE U RTS PRODUKCIJI" na primer...
Najave koje su pevaci izgovarali "JESU BILE SMISLJENE DA BI ISPRATILE PRICU"
I to je sve korektno...
Do momenta gde pocinje da se prica o pesmama, muzici, rokovima konkursa, uslovima promovisanja i predstavljanja pesama, o tome da u finale prolazi mix dve najpoznatije pesme grupe Queen, potpisan od strane Marine i Fute, koje pevaju decaci u takvom jezivom falsu da otkazuje centar za ravnotezu.
Sto prolazi pevac koji vec 7 godina pokusava to da postane, a da cak ni njegov komsiluk verovatno ne zna da se bavi muzikom.
Sto je prosao bilo ko iz operacije "Strumf", jer nisu zasluzili ni u kafani da nastupaju, po onome sto se tamo moglo cuti, a kamoli na nekom takmicenju.
Kvalitet pesama i textova da ne spominjem...
Sramota je sto su do poslednjeg, ali bukvalno, minuta bili ozbiljni favoriti za pobedu i u poslednjem momentu je preovladao "zdrav razum", pa je pobedila jedina pesma koja je realno mogla da nas predstavlja ove godine na eurosongu.
Da ne pominjem potpuno lazne rezultate finalista, te naknadnu lakrdiju, kada je osoba koja je pouzdano znala da je prosla i imala dovoljno uticaja da to pokrene, zatrazila da se malo pogleda kako to da neko ko je imao najvise sms glasova nije prosao u finale...
Pa su onda brojanjem ustanovili "izvesne propuste TEHNICKOG LICA" i resili ne da ponove festival, ne da izbace dvoje sa najmanje glasova (jer je ocigledno tih 10 bilo jaaako pazljivo odabrano i nikog nisu smeli da se "odreknu"...), vec da na vec postojecih 10, dodaju jos dvoje, grubo krseci sva pravila festivala. Zatim jedna od ostecenih ucesnica odbija da nastupi (a ugovorom predvidjena kazna za to je pola miliona dinara i zanima me da li ce joj to naplatiti sada, posle krsenja ugovora...) jer je svesna da ako mogu da se tako lako promene pravila festivala, da isto tako moze da se promeni i svaki rezultat na njemu...
Kako god...
Ima jos ogroman broj detalja, ali je to vise za krivicnu prijavu, nego za forumsku pricu...
Sustina je ta, da je nekome ipak doslo iz dupeta u glavu i u poslednjem trenutku je glasanje postalo regularno, pa je pobedio Marko Kon, ali to i dalje ne znaci da ne treba da se preispita ceo tok organizacije i realizacije festivala, jer postoje osnovane sumnje da u najblazem slucaju nije bio regularan.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2009, 07:54 AM   #85
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

ma ja bih to ukinuo.
lesha is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2009, 08:02 AM   #86
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by lesha View Post
ma ja bih to ukinuo.
Ma ja bih to pohapsio.
Old 09-03-2009, 08:03 AM   #87
AVaX
Stara Rumski Elita 2003.

AVaX's Avatar

Zasluzena pobeda Kona!
...kakva god bila pozadina festivala.
Old 09-03-2009, 08:08 AM   #88
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by AVaX View Post
Zasluzena pobeda Kona!
...kakva god bila pozadina festivala.
To jeste. Najmanja je bruka. ?to reče Arthur, samo da nije Oskar.
Old 09-03-2009, 08:29 AM   #89
korenjak
Pro Member

korenjak's Avatar

Na kraju ce zbog ocitih muljacina opet da usledi kazna medjunarodne komisije kao onda kada se desio slucaj crnogorskog zirija.....

mada nama rec kazna medjunarodne ....medjunarodnog i ostalog vec zvuci ko dobrojutro

a izgleda da se oko tog eurosonga u zapadnim zemljama ne dize tolko prasina kao kod nas balkanaca......te stoga i njihov los plasman...
ponekad eurosong deluje kao malo potonuli i zaboravljen brod....

i da, definitivno se kod nas pravi kruzok mladih i perspektivnih...jer od starih renomiranih poznatih ama bash niko nije ushao u uzi izbor

da se pitam poslo bi miru skoric sa pesmom ''strah od ljubavi''

http://www.youtube.com/watch?v=ZD4WDxmqi_k

ne salim se, iako ne slusam tu muziku al recimo ta pesma ima ono prvo i osnovno sto treba a to je melodija.

ili recimo ovo :

http://www.youtube.com/watch?v=isxM67HD8QI

matorci bi pokidali

to je kad razmislim onako na prvu sta bi proslo
mada je moj ukus mnogo alternativniji, al to znam da ne moze na komercijalni teren

a Boazu svaka cast zao mi sto nije pobedio na tom eurosongu al evo culi su ljudi da je slatkopojac pa ga zovu svuda

Last edited by korenjak; 09-03-2009 at 08:31 AM.
korenjak is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2009, 09:28 AM   #90
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
To jeste. Najmanja je bruka. ?to reče Arthur, samo da nije Oskar.
a mozda je i trebao oskar da pobijedi pa da konacno svi utvrdimo da je jedini pravi nas predstavnik retardiran!

mada nemamo mi vise sta evropi da dokazujemo, koliko neki ljudi uspiju da nam osvijetle obraz na evropskoj i svjetskoj sceni toliko drugi to sve useru. pa dokle vise jebote!

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules