|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Jel moguce da nema nista na forumu o Beoviziji `09?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Uz izvinjenje autorima, goru pesmu u zivotu cuo nisam od pesme 'Glorija' koju izvode neka dvojica, na mix melodije Queen-a...... strashno
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
...
jel mogu i ja da ucestvujem sledece godine na ovoj kenjoviziji , znaci preslusao sam sve , ne znam dal su mi smesni zemlja gruva zbogom brus li ili ana nikolic sa full/fool ... a i lejla ima da se naceka princa ... izvinjavam se svim sujetnim producentima ukoliko sam "isprozivao" njihove maestralne radove ovo je teska sramota ali je zato pozitivan haos |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
pa dobro, ima par zanimljivih, potencijalnih... bla bla bla... Ivana Selakov mi lici na recept za pobedu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozz
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Evo ovaj Sevdahbejbi je "u kontekstu savremene elektronske muzike" (tako pise na sajtu rts-a) Samo sto bi morao prvo da "istrazis upotrebu elemenata balkanske muzičke tradicije" i Bingo ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
imam komsiju 'armonikasha , pegla ko malmstein i brzi je od njega po tehnici ... BING-o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
jedino moja skolska ima ok fazon full fulll, vidi se da se loze na grcki dance Helena Papparazou FTW, sve ostalo je bruka sramota i muzicka uvreda
aj sad da ne pich***kularim previse, evo neki pozitivni komentari - zemlja gruva videosex wannabe... zhasu - ivana selakov - nije losa pesma - etar takodje moze da prodje da ne smeta - minja samardzic - OK - pozitivan haos aj komicno je pa moze da prodje - sevdah BABY - ODLICNA tema ali text zhasu najgori - tijana bogicevic - odlicna produkcija, ali text zhasu najstrasniji - sonja bakic - fazon 80-te nije lose, ali generalno ZHASU - OT bend - Boze me oprosti ne znaju sta rade, bas sam se iznervirao - dusan zrnic.... PLACHEMMMMM ali ozbiljno bratte gde mi zivimo, stvarno sam hteo da napisem nesto pozitivno, preslusao sam trailer jedno 7 puta, pozlilo mi odjedared ![]()
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
od tijane sam ocekivao vise ... napisao sam joj sta mislim o pesmi ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL @ Taktons 2009 | lunaroid | Razno | 18 | 26-11-2009 02:40 PM |
Kalson - Like You EP [E75 Records 004] (2009) | kalson | Promocija radova | 4 | 30-08-2009 01:28 AM |
...za 2009. | zoolander | Promocija radova | 22 | 30-05-2009 09:18 PM |
Grammy 2009 | idekius | Razno | 24 | 04-03-2009 09:56 PM |
Outrun 2009 ! | alavuk | Pricaonica | 0 | 18-12-2008 10:33 PM |