|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 |
Pro Member
|
![]()
Realno pesme su bile bez veze.Konova je kao nesto drugacija,ali nije nista drugo nego bleda kopija onoga sto Magnifico radi godinama,a i on je mogao da nadje nekog pevaca da mu to otpeva jer mu je pojava kao i scenski nastup ocajan.Koliko sam primetio ova ekipa iz operacije trijumf svi zajedno nisu dobili poena Koon(Kon).Verovatno su gospoda iz zirija rekli e mamu vam j... vi iz rijaliti showa necete pobediti sigurno,juce ste se ispilili,a danas bi vec u Moskvu.Nece moci ove noci.Ne kazem da je OT band imao neku pesmu,ali 5 poena od zirija je malo ako se uzme u obzir da su Etru dali kolko ono bese 8 ili 10 a tek je njihova pesma sranje.Mislim da su trebali uzeti u obzir da bi OT bend dobio bar glasove iz okruzenja.U svakom slucaju bruka,ja glasam za Anu Nikolic,svaka joj cast sto se nije pojavila,postovanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
MAO
|
![]()
majku mu, ne sviđa mi se etar, al ipak mislim da je OT pesma bila potpuni nonsens, bez texta i smisla,dok se kaćica ipak potrudila da se ne obruka. Sad, o ukusima, od latina još, ne vredi raspravljati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Pro Member
|
![]()
Znas sta je najgore.Kad od dva zla moras odabrati gore.Tako da ja ovde nikome nebi mogao da zamerim na ukusu.Mozda bi nam posle 760 slusanja neka od ovih pesama usla u uvo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Pro Member
|
![]()
Evrovizija (u prevodu) Festival Bitan Samo Potlacenim Narodima.
Meni je drago sto je ovo takmicenje sve gore i gore. To mi daje nadu, da se osecamo sve manje i manje potlacenim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Cipela kada je počela, obećavala je, ali sveukupno... Bljak. Očajan nastup čupavog, tekst neću komentarisati. I tako... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Sa malo reci, kazes jako puno... ![]() Jel te zvao Dule? Pricali mi, pa sam mu rekao da te navata i da dodjete da vas vodim u kafanu, posto svakako imam nekih nerasciscenih racuna sa njim u tom smislu, a rado bih se video sa obojicom... ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Pro Member
|
![]()
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 09-03-2009 at 05:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Member
|
![]() ![]() Last edited by serbianzoro; 10-03-2009 at 12:40 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
SuperModerator
|
![]()
korene nije to kon, nego je to cale od malog Strahinje trubaca
![]() .... http://www.rumski.com/forum/showthre...highlight=conn |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Pro Member
|
![]()
ma znaaaaam bre bitch
shaaaalim se malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL @ Taktons 2009 | lunaroid | Razno | 18 | 26-11-2009 02:40 PM |
Kalson - Like You EP [E75 Records 004] (2009) | kalson | Promocija radova | 4 | 30-08-2009 01:28 AM |
...za 2009. | zoolander | Promocija radova | 22 | 30-05-2009 09:18 PM |
Grammy 2009 | idekius | Razno | 24 | 04-03-2009 09:56 PM |
Outrun 2009 ! | alavuk | Pricaonica | 0 | 18-12-2008 10:33 PM |