|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
za dva dana stize pa javim osobne utiske. do tada, baci oko na reviewue po netu, ima toga za procitat. npr. http://www.soundonsound.com/sos/mar0...diokontrol.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
zato sto sam koristio m-audio usb karticu, a koristio sam i ostale usb kartice. pa mislim da ne trebam suvise objasnjavat.
![]() zvuk je u odnosu na e-mu i novation losiji. NI audio kontrol 1 jos nisam probao, ali po onom sto su mi rekli - nemjerljivo bolje. kvaliteta izrade m-audio kartica je smijesna u usporedbi s ostalim proizvodjacima. stabilnost usb m-audio kartica za uporabu u live nastupima - ne bih preporucio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Moze li se kupiti negdje kod nas taj NI (BIH, HR, SRB)?
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
imas esi maya 44 usb , veruj mi razbiiiiiiija bolji je input i output latency 2 stereo / ulaza + optika sve to za 100e tj 99e , stabilni su drajveri ko majka zemlja , jedino sto moze da ti rikne jeste samo karta ako su neki problemi u pitanju nema ih ... kvalitet zvuka bolja od bilo koje pci/usb/fw m-audio karte toliko koristim je za razne svrhe laptop/desktop i nema problema ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
Pozz
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Losa strana joj je stvarno los zvuk u odnosu na slicne kartice. Output nije nista kvalitetniji od integriranog zvuka s maticne ploce, a snimanje - upotrebljivo, ali daleko od dobrog. Prednost u odnosu na integrirani zvuk su kvalitetni konektori i phantom napajanje. Medjutim za editing - dusu dala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ono sto me najvise odusevljava je to sto u traktoru i abletonu uz dascratch midi controller i koristenje pluginova u abletonu imam latency od 1.5ms. ![]() ![]() Druga stvar koja odusevljava je zvuk. ![]() Preamp nisam koristio za sada tako da po tom pitanju ne mogu nista reci. Što se tiče M-audio usb kartica. Možda nisam bio dovoljno jasan. Ne kažem da ne postoje stabilne kartice, ali postoji velik broj korisnika koji su kupili usb m-audio karticu s kojom su imali samo muke, narocito po pitanju stabilnosti, kasnjenja, a o zvuku necu ni govoriti, dovoljno je već rečeno. Nadam se da sam pomogao. Ako te još nešto posebno zanima, slobodno pitaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Mozda uspijem dogovoriti da mi interfejs dostavi jedan poznanik iz Njemacke. Dacu mu upute da naruci preko Thomann-a, kod njih je dostava besplatna a cijena bi bila (kako pise na sajtu) 259 eura. Koliko si ti platio, da li je ovo realna cijena i sta si dobio u paketu? Ako je problem ovdje mozes mi poslati PM...
POZZ
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
platio sam je 250e u sloveniji. cijena koju si naveo je realna. meni je s postarinom do ljubljane doslo 257e.
u kutiji dobio usb kabel, dvd s driverima i softwareom - traktor 3 le, kore player, guitar rig 3 le, kore soundpack. takodjer, upute za instalaciju i papir sa serijskim brojevima kartice, traktora i guitar rig-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
USB Audio Interface(sa Mic preamp-om) vs USB Audio Interface + mixeta | jox | Computer Hardware | 3 | 02-04-2009 08:54 PM |