|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() I jo? jedna mala ispravkica. Nije Srpski, već ex-SFRJ, od svog osnivanja, do danas. Zaista se oko Rumskog potrudilo dosta ljudi iz Hrvatske, Bosne, Crne Gore itd... Čisto da se zna ![]() A ?to se tiče stranih gostiju, jeste super ideja, samo imamo jedan omanji problem. Ne mali broj na?ih članova jedva razume i ovaj na? jezik, pa mogu da zamislim kako bi to izgledalo sa Engleskim... Do du?e, tu postoji jedna prednost. ?to ni stranci ne razumeju na?, pa mnoga nebulozna, a vala i otrovna, pitanja ne bi ukapirali, ?to znači da bi se manje obrukali ![]() Ipak, bolje da se dr?imo ovih na?ih. Znaju oni kakvi smo mi, a i mi kakvi su oni, pa se to nekako kompenzuje ![]() Ne bih ba? bio odu?evljen da se admistraciji/moderatorima javi npr. gost Rick Rubin sa molbom da mu se prevede "pitanje" člana tipa: -Duvaj ga BRE utripovani. Koji si mi pa ti k**ac? ?ta ti misli?? Da sve zna?, a da smo mi ovde kreteni? Jel? gleda? BRE ti "Grand", pa da vidi? sa kim priča?, debilu jedan neinformisani!!! ![]() ![]() ![]() Neka hvala! Radije ne bih ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa vidi ovako...
Mislim da ko ne zna engleski u poslu snimatelja/producenta/tonca/cega-god-u-studiju danas vise nema sta da trazi...ogranicenost na srpski jezik je fatalna u ovom poslu,nazalost je tako. A drugo,ako cemo tako,onda je nasa politika "smrdimo tu gde smo i dalje necemo",i ako je to vama ok,onda zaboravi da sam spomenuo. A i ne mislim da bi neko imao hrabrosti da proziva nekoga ko ima iskustva i toliko uradjenih projekata...a i nisam do sada video pljuvanja u podforumu gostiju. Ako cemo da zovemo goste domaceg sveta,radije bih zvao recimo clanove grupe vroom,da malo pricaju o svom zvuku,koji nije bas uobicajen i sto puta cut/vidjen. Neka to ujedno bude moj predlog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
...duboko izvinjenje za bezobrazluk...o komentiranju ovde kao junior, i duboko poshtovanje...staroj gardi...
![]() ![]() ...zhelim da kazhem, da sam bio svedok pre par godina jednog exyu/Balkan foruma koji je imao neko vreme English sub Forum...i radilo je prilichno ok!!...Dodushe rech je bilo vishe o muzichkom alternativnom forumu...Verujem da bi se gomila ljudi ukljuchila, nezavisno samo od Gxsluts-a ovde, exp.Madjarska/cheska/Italija...ect..A i stvari bi postale automatski realnije...gde pocheti?!.... eventualno poziv na prezentacije studija/ recenzije albuma i tehnike snimanja...ectectect...lako bi se nashlo toga...puno...eto ...u svakom sluchaju podrzhavam...i mislim da bi imalo smisla i trebalo bi to gurati...pozz... ![]() -D-Duvaj ga BRE utripovani. Koji si mi pa ti k**ac? ?ta ti misli?? Da sve zna?, a da smo mi ovde kreteni? Jel? gleda? BRE ti "Grand", pa da vidi? sa kim priča?, debilu jedan neinformisani!!! ...ha ha ha ...ovo je brutalno!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Aj' da probam jo? jednom:
Ahem... Voja Aralica?
![]() |
#7 |
Mason
|
![]()
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Ma dobro, nije nu?da.
A Sa?a Janković?
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Nik?a Brato? !?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
hani mitrovic ? :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kad ce novi gost foruma? | DaBear | Predlozi i sugestije | 54 | 13-12-2009 11:19 PM |
Novi gost foruma iz Hrvatske | sRce | Predlozi i sugestije | 44 | 10-12-2007 04:50 AM |
Gost Foruma | Mogli | Predlozi i sugestije | 3 | 07-04-2005 07:10 PM |