Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2009, 11:57 AM   #21
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Novi gost foruma??

Voja Aralica?
Old 01-03-2009, 01:17 PM   #22
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

Lou,i ti od mene ako tako mislis ))))

a sad,bez zajebancije,da li je forum u mogucnosti da pozove neke strane goste?Mislim,rumski je dovoljno velik i ozbiljan forum koji postoji godinama da se moze okarakterisati kao srpski gearslutz,i ne vidim zasto ne bi mogli da se upute pozivi stranim gostima.Svi bogu hvala znamo engleski,i ne vidim da ce nam to biti barijera.

Voleo bih da na forumu vidim goste koji pricaju upravo o efektima,sintezi,kreativnom ludilu u pravljenju farbi,i tome slicno.

Nemojte pogresno da me shvatite,ali moderno doba zahteva,po mom misljenju,modernu pricu,a kod nas toga nema.
darkstar is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2009, 02:10 PM   #23
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by darkstar View Post
rumski je dovoljno velik i ozbiljan forum koji postoji godinama da se moze okarakterisati kao srpski gearslutz,i ne vidim zasto ne bi mogli da se upute pozivi stranim gostima.
Heh...ne mislim da smo sustigli GearSlutz, ali mi se čini da hoćemo, ali ne tako ?to mi napredujemo, nego oni nazaduju. I tamo su se navukle svakakve budale

I jo? jedna mala ispravkica. Nije Srpski, već ex-SFRJ, od svog osnivanja, do danas. Zaista se oko Rumskog potrudilo dosta ljudi iz Hrvatske, Bosne, Crne Gore itd... Čisto da se zna

A ?to se tiče stranih gostiju, jeste super ideja, samo imamo jedan omanji problem. Ne mali broj na?ih članova jedva razume i ovaj na? jezik, pa mogu da zamislim kako bi to izgledalo sa Engleskim... Do du?e, tu postoji jedna prednost. ?to ni stranci ne razumeju na?, pa mnoga nebulozna, a vala i otrovna, pitanja ne bi ukapirali, ?to znači da bi se manje obrukali

Ipak, bolje da se dr?imo ovih na?ih. Znaju oni kakvi smo mi, a i mi kakvi su oni, pa se to nekako kompenzuje

Ne bih ba? bio odu?evljen da se admistraciji/moderatorima javi npr. gost Rick Rubin sa molbom da mu se prevede "pitanje" člana tipa:

-Duvaj ga BRE utripovani. Koji si mi pa ti k**ac? ?ta ti misli?? Da sve zna?, a da smo mi ovde kreteni? Jel? gleda? BRE ti "Grand", pa da vidi? sa kim priča?, debilu jedan neinformisani!!!

Neka hvala! Radije ne bih
Old 01-03-2009, 02:47 PM   #24
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

Pa vidi ovako...

Mislim da ko ne zna engleski u poslu snimatelja/producenta/tonca/cega-god-u-studiju danas vise nema sta da trazi...ogranicenost na srpski jezik je fatalna u ovom poslu,nazalost je tako.

A drugo,ako cemo tako,onda je nasa politika "smrdimo tu gde smo i dalje necemo",i ako je to vama ok,onda zaboravi da sam spomenuo.

A i ne mislim da bi neko imao hrabrosti da proziva nekoga ko ima iskustva i toliko uradjenih projekata...a i nisam do sada video pljuvanja u podforumu gostiju.

Ako cemo da zovemo goste domaceg sveta,radije bih zvao recimo clanove grupe vroom,da malo pricaju o svom zvuku,koji nije bas uobicajen i sto puta cut/vidjen.

Neka to ujedno bude moj predlog.
darkstar is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2009, 03:38 PM   #25
bukajenauka
Junior Member

...duboko izvinjenje za bezobrazluk...o komentiranju ovde kao junior, i duboko poshtovanje...staroj gardi...
...zhelim da kazhem, da sam bio svedok pre par godina jednog exyu/Balkan foruma koji je imao neko vreme English sub Forum...i radilo je prilichno ok!!...Dodushe rech je bilo vishe o muzichkom alternativnom forumu...Verujem da bi se gomila ljudi ukljuchila, nezavisno samo od Gxsluts-a ovde, exp.Madjarska/cheska/Italija...ect..A i stvari bi postale
automatski realnije...gde pocheti?!.... eventualno poziv na prezentacije studija/ recenzije albuma i tehnike snimanja...ectectect...lako bi se nashlo toga...puno...eto ...u svakom sluchaju podrzhavam...i mislim da bi imalo smisla i trebalo bi to gurati...pozz...

-D-Duvaj ga BRE utripovani. Koji si mi pa ti k**ac? ?ta ti misli?? Da sve zna?, a da smo mi ovde kreteni? Jel? gleda? BRE ti "Grand", pa da vidi? sa kim priča?, debilu jedan neinformisani!!!
...ha ha ha ...ovo je brutalno!!!
bukajenauka is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2009, 04:05 PM   #26
zlobisha
Senior Member

zlobisha's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
-Duvaj ga BRE utripovani. Koji si mi pa ti k**ac? ?ta ti misli?? Da sve zna?, a da smo mi ovde kreteni? Jel? gleda? BRE ti "Grand", pa da vidi? sa kim priča?, debilu jedan neinformisani!!!
Sad ga i ti malo pretera...

http://www.myspace.com/igorsimic
zlobisha is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2009, 04:19 PM   #27
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
znaaaaaaci ne da si ga u`bo nego samo tako!!!!!

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2009, 04:25 PM   #28
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Aj' da probam jo? jednom:

Ahem... Voja Aralica?
Old 01-03-2009, 04:34 PM   #29
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post

Ahem... Voja Aralica?
Mi bi, ali on neće
(koliko ja znam)
Old 01-03-2009, 04:46 PM   #30
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Ma dobro, nije nu?da.

A Sa?a Janković?

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules