| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  21-02-2009, 09:17 PM | #1 | 
| Junior Member Join Date: Nov 2007 Location: Kragujevac 
				 |  Artist u Kragujevcu??? 

Mene zanima da li i u Artistu ljudi za Kragujevac misle da je dolina gladi ili vas ne zanima da sirite dalje svoja prodajna mesta?
		 | 
|   |   | 
|  22-02-2009, 06:27 PM | #2 | 
| Vibrator Join Date: Aug 2004 Location: Novi Sad 
				 |  Re: Artist u Kragujevcu??? 

ne mogu da odgovorim na pitanje posto sam samo prodavac, ali mogu da kazem da saljemo opremu brzom postom nakon uplate na nas racun. znam da postoje sprave/instrumenti koji moraju prethodno da se probaju i znam i sam problematiku posto sam do skoro ziveo blizu tebe, tj. jos dalje od bg-a, ali mislim da za sada u unutrasnjosti artist nece otvarati radnje. | 
|   |   | 
|  22-02-2009, 08:39 PM | #3 | 
| Junior Member Join Date: Nov 2007 Location: Kragujevac 

To je steta posto po mom misljenju artist ne bi imao pravu konkurenciju u kg-u i mislim da bi posao isao dobro....Ali to je moje misljenje.....
		 | 
|   |   | 
|  22-02-2009, 10:44 PM | #4 | 
| Senior Member Join Date: Aug 2004 Location: Kragujevac 

Ne bi imao konkurenciju (osim Sime i one druge radnje.. valjda Dr. Music) ali ne znam koliko bi posla imali. Sto se mene tice, meni bi odgovaralo.. Kad god sam u Bg-u posetim Artist ali retko kad imam vremena da nesto ozbiljnije pogledam. "'otjes kupis 'tike mora palis za BeGe.."   | 
|   |   | 
|  22-02-2009, 10:49 PM | #5 | 
				 |  Re: Artist u Kragujevcu??? | 
|   |   | 
|  23-02-2009, 12:27 AM | #6 | 
| Moderator Join Date: Jan 2007 Location: Beograd 

ako nishta drugo, moze neki mini shop da se otvori sa nekim jeftinijim stvarima.. pa ako neko hoce kupi neshto da mu se poshalje iz bg-a da proba.. pa da se vrati nazad ako nije kupljeno.. il kako vec.. | 
|   |   | 
|  23-02-2009, 12:49 AM | #7 | |
| Senior Member Join Date: Dec 2008 Location: Mladenovac 
				 |  Re: Artist u Kragujevcu??? Quote: 
   | |
|   |   | 
|  23-02-2009, 01:18 AM | #8 | 
| Moderator Join Date: Jan 2007 Location: Beograd 

pa mislim da bi im bilo ok reshenje da ostatak srbije ima gde da kupuje instrumente.. ono, jeftinije delove opreme, naravski.. a ako neko hoce neshto skupo, polozi kaparu donese mu se, i proba jbg.. shta ja znam.. nisam ja neki poslovodja.. | 
|   |   | 
|  23-02-2009, 02:13 AM | #9 | ||
 Quote: 
   | ||
|   |   | 
|  23-02-2009, 02:38 AM | #10 | |
| Member Join Date: Oct 2007 
  a ono malo sitnisha sto imaju u radnjama prodaju po 3x visoj ceni. ja ne znam dal iko ista kupuje kod njih... u stvari, ne znam ni cemu sluze one radnje.  kragujevcu je stvarno potrebna jedna normala prodavnica muzicke opreme. ako nista drugo, a ono bar jedan covek preko koga ce moci sve (iz artista, recimo) da se nabavlja po standardnim cenama. | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Artist - Karta?!? | zmaj | Pricaonica | 11 | 17-03-2009 05:46 PM |