|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Posto znam da ovde ima ljudi koji rade u artistu, lepo bi bilo da gazdama i sefovima skrenu paznju na jednu "sitnicu" koja im se "potkrala" i da se ne igraju saveta bezbednosti i evropske unije, jer na karti na njihovom sajtu imaju neku, u svakom pogledu nepostojecu drzavu, a to nije dobro za njihovo poslovanje ovde... samo bez uplitanja politike, stvar je tehnicke prirpde
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Jel' znas ti vic o Muji kada je izasao iz zatvora?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne, sto? jel i on lose crtao geografske karte?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nije, on je izucio zanat za madjionicara!
![]() Nisi cuo? Last edited by LACKY; 17-03-2009 at 03:10 AM. |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma definitivno nisam...
![]() Ovima ne treba madjionicar, dobro bi im dosao i atlas ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
I gubi mi se nit izmedju njegovog izucavanja magije i pustanja iz zatvora... molim te, otkrij mi detalje
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ondak moram ispricati vic!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Show me
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Posle visegodisnje robije Mujo je izasao iz zatvora.
Te veceri ga njegov stari drug Haso zove na specijalno organizovanu vecer u njegovu cast. Uz pice, meze i sednje do u kasne sate (kada su Hasina zena i deca otisli na spavanje) oni pocinju teme kao dva stara druga, i muskarca. I Haso ga pita: Jeli bolan Mujo kolko ti ono bjese odvali, 12 ili 13? Mujo:12! Haso: Pa bolje nego 13! Mujo: Ja! Haso:Eto vidis da i u nesreci ima srece! Nego reci ti meni! Junuz (radi kod Fahre u pekari), izas'o poslije 5 godina robije i tamo zavrsio pekarski zanat. I kaze Junuz da je odlican pekar i da ga ni zasta nebi mjenjao! Murat u Zenici zavrsio za automehanicara! I Alija (Servis kod Alije) kaze da ovakog majstora co'ek samo pozeliti moze! Mujo: Ja! Haso: Pa htjedoh te pitat, dal' ti za sve ove godine zavrsi kakav zanat, i mislim sta ti je u planu? Mujo: Pa jesam! Haso: Sta jesi? Mujo: Pa zavrsio zanat! Haso: E bas me obradova. A zasta? Mujo: Pa za Madjionicara. Haso: Kako bolan za madjionicara? Mujo: Pa fino za madjionicara! Haso: Ja sam ti o tim madjionicarima samo slus'o, bas mi drago, nego ajde da ija vidim te fazone! Mujo: Naravno, sad ce tebi tvoj jaran pokazat! Ajde skini se. Haso: Da se skinem? Mujo: Ja, skini se ako oces da ti pokazem! Haso se (u cudu) skida i nista mu nije jasno. Mujo: Ajde se sad' naguzi! Haso: Da se naguzim? Mujo: Pa naguzi se ako oces da vidis ozbiljan madjionicarski trik! Haso, sav u cudu,okrenu se i naguzi, ko veli ajde i to cudo da vidim. Mujo: E sad, jel' osjetis prst u dupetu? Haso: Osjetim! Mujo: A vidi ruke! ![]() Kapiras! Last edited by LACKY; 17-03-2009 at 05:44 AM. |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do jaja....! hmmmm. mislim..prst ..do jaja...hmmm. ![]() ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Artist u Kragujevcu??? | Rista | Razno | 24 | 23-02-2009 10:29 PM |