Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Artist u Kragujevcu??? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26385)

Rista 21-02-2009 08:17 PM

Artist u Kragujevcu???

Mene zanima da li i u Artistu ljudi za Kragujevac misle da je dolina gladi ili vas ne zanima da sirite dalje svoja prodajna mesta?

lesha 22-02-2009 05:27 PM

Re: Artist u Kragujevcu???

ne mogu da odgovorim na pitanje posto sam samo prodavac, ali mogu da kazem da saljemo opremu brzom postom nakon uplate na nas racun.
znam da postoje sprave/instrumenti koji moraju prethodno da se probaju i znam i sam problematiku posto sam do skoro ziveo blizu tebe, tj. jos dalje od bg-a, ali mislim da za sada u unutrasnjosti artist nece otvarati radnje.

Rista 22-02-2009 07:39 PM

To je steta posto po mom misljenju artist ne bi imao pravu konkurenciju u kg-u i mislim da bi posao isao dobro....Ali to je moje misljenje.....

Tribal_kg 22-02-2009 09:44 PM

Ne bi imao konkurenciju (osim Sime i one druge radnje.. valjda Dr. Music) ali ne znam koliko bi posla imali. Sto se mene tice, meni bi odgovaralo.. Kad god sam u Bg-u posetim Artist ali retko kad imam vremena da nesto ozbiljnije pogledam.

"'otjes kupis 'tike mora palis za BeGe.." :D

lesha 22-02-2009 09:49 PM

Quote:

Originally Posted by Tribal_kg (Post 236047)
Ne bi imao konkurenciju (osim Sime i one druge radnje.. valjda Dr. Music) ali ne znam koliko bi posla imali.

pa da, pitanje je isplativosti.

HeatMan 22-02-2009 11:27 PM

ako nishta drugo, moze neki mini shop da se otvori sa nekim jeftinijim stvarima.. pa ako neko hoce kupi neshto da mu se poshalje iz bg-a da proba.. pa da se vrati nazad ako nije kupljeno..

il kako vec..

zlobisha 22-02-2009 11:49 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 236059)
ako nishta drugo, moze neki mini shop da se otvori sa nekim jeftinijim stvarima.. pa ako neko hoce kupi neshto da mu se poshalje iz bg-a da proba.. pa da se vrati nazad ako nije kupljeno..

il kako vec..

Eto jednog uvrnutog re?enja... :)

HeatMan 23-02-2009 12:18 AM

pa mislim da bi im bilo ok reshenje da ostatak srbije ima gde da kupuje instrumente.. ono, jeftinije delove opreme, naravski.. a ako neko hoce neshto skupo, polozi kaparu donese mu se, i proba jbg..

shta ja znam..

nisam ja neki poslovodja..

lesha 23-02-2009 01:13 AM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 236059)

il kako vec..

vec je bilo neuspelih pokusaja sa konsignacijom u nisu i loznici, tako da mislim da od toga nece biti nista.

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 236062)
pa mislim da bi im bilo ok reshenje da ostatak srbije ima gde da kupuje instrumente.. ono, jeftinije delove opreme, naravski.. a ako neko hoce neshto skupo, polozi kaparu donese mu se, i proba jbg..

shta ja znam..

nisam ja neki poslovodja..

ti bi kuci da ti se donese.. :rolleyes:

abadroza 23-02-2009 01:38 AM

Quote:

Originally Posted by Tribal_kg (Post 236047)
Ne bi imao konkurenciju (osim Sime i one druge radnje.. valjda Dr. Music)

koja crna konkurencija, kod njih nema ni midi kabl da se kupi! :rotfl:

a ono malo sitnisha sto imaju u radnjama prodaju po 3x visoj ceni.
ja ne znam dal iko ista kupuje kod njih... u stvari, ne znam ni cemu sluze one radnje. :confused:

kragujevcu je stvarno potrebna jedna normala prodavnica muzicke opreme. ako nista drugo, a ono bar jedan covek preko koga ce moci sve (iz artista, recimo) da se nabavlja po standardnim cenama.

All times are GMT +1. The time now is 03:14 AM.