|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Cini mi se da je NTK 400 E a ne 500 a K2 460 ili 480 E |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Utoliko bolje...
![]() NTK je 450 u Artistu, plus 50 eura shockmount... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Dobitnik brojnih svetskih priznanja i nagrada u klasi "A Dual 1” Condenser Microphone". Lampaški mikrofon A klase - izbor mnogih profesionalaca širom sveta. Cena: 399,00 EDIT:E Jedino ako je ovo cena bez PDV-a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Hehe...
![]() Pa to ti je ono: Outstanding, Marbles, Extraordinary, Astonishing, Exquisite, Superior, Worlds Leading Product, Famous, Great Sounding i ostale gluposti tog tipa... ![]() Lepak za muve, naivni se pecaju, kupuje najnovije verzije softvera, hardvera i ostalih uzimaca para, a da pritom ni ne saslusaju (provozaju, odgledaju, probaju) to sto kupuju... ![]() Probas proizvod, ako mislis da vredi taj novac koji se za njega trazi, platis i koristis najbolje sto umes... Reklame i reklamni materijal izostavis obavezno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Tex, ako si iz Beograda, javi se i dodji da isprobas Audio Technica-u AT4050 i Brauner-a Phantom AE. Snimi nekoliko fajlova i proceni sam. Za druge mikrofone ce se sigurno naci neko ko ih poseduje, a raspolozen je da ti pomogne.
Pozz Vlada Spider |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Sorry, sada sam video da si iz Hrvatske. Zao mi je sto ne mogu da ti pomogne, ali poziv vazi za druge koji su u slicnoj nedoumici.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji mikrofon za kućno snimanje klasične gitare? | silence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 26-03-2008 03:08 PM |
Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon? | mjakovetic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 22-11-2007 10:10 PM |
Koji je ovo mikrofon? | dr.Ru | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 01-11-2007 02:50 PM |