|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
MCI Master
|
![]()
a dodao bih da je mci stol fenomenalan za moderne modifikacije i upgrade
ono sto se meni u obnovi stola mci nije svidjelo su male vrednosti kondenzatora, ali pri rekapingu ti smo rijesili ..to je glavni problem njegovog orginalno muljavog sounda u basu... doduse velika firma kao MCI na 3500 kondenzatora u 32 kanalnom stolu fino je u ono vreme mogla usdedjet na skidanje vrednostima na kondenzatorima.... onda nisu bili jeftini kao danas... ali koliko znam pazilo se na sve detalje.... isto tako visoka napajanja na +/-38v i +/-36v kasnije radilki su problem stolovima i spprave su se zbog toga kvaile... kasnije verzije na +/-32v smirile su stol i nije bilo problema ![]() I ZADNJE da postavimo neke razlike ..... LINE IN na BIJELIM i SMEDJIM STOLOVIMA JE JAKO RAZLICIT!!!!! tako da je slowstar mozda i u pravu!!!! gledao sam sada sheme to su totalno razliciti opampi i drugaciji design...... saznat cu uskoro kada cu radit prvi bijeli stol sn: 022 koji sam dovukao iz NS!!! isprika sloba ....mozda si u pravu mozda bijeli stol ima los line in...ali zato smedji nema 100% stavise ..udara opasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Mason
|
![]()
A ni Di-Box nije skup, u krajnjem slučaju...
![]()
![]() |
#55 |
MCI Master
|
![]()
e da ajde kad sam se raspisao samo da kazem razlike izmedju A B C i D verzije stola su ocigledne....ne velike ali ima ih...najvece su izmedju Bijelih stolova koji imaju drugaciji set Opampa za razliku od kasnije smedjih C i D verzija!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
|
![]()
Hm, ako sam dobro razumeo ti dajes dozivotnu garanciju na nase MCI kanale!!!! Idekius lepo sam ja tebi govorio da necemo imati problema
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Member
|
![]()
Sla?em se, MCI ne poseduje nijedno SUPER dugme. Ali svi smo manje-vi?e podlo?ni placebo efektu. Mada, ni placebo nije lo? ako nas ubedi da smo re?ili EQ te da vi?e ne treba da mislimo o njemu, nego da da se posvetimo muzičkim događajima
![]() Pozdrav[/quote] kako ne? a BOOST MIX?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#58 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
kako ne? a BOOST MIX?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hhahahaha dobro pitanje hahahhaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mic Preamp | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 12-10-2008 07:11 PM |
preamp: FMR Vs ART | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 30-08-2008 08:09 PM |
RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-12-2007 10:42 PM |
Preamp? | Rhino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 11-11-2006 10:52 PM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |