|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
To je vec u redu. Nije nepozat princip.
Pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Znaci to je ok,a sta mislis na ovakav apsorber u kombinaciji sa klasicnim plus neki difuzor,mislim na onaj sa letvicama,ajde da pitam koliko u procentima treba prekriti zidove onako otprilike iz vaseg iskustva svim ovim?
Dalje se slusa ![]() pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
ovo je isto dobra stvar.
Dali imas i neke podake djelovanja. Jer nemozes pausalizirati kolko mi cega treba i to je dobro. Pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Nista onda oslonicu se na sluh,ne znam kako drugacije moze,osim angazovati profesionalca.
![]() Veliki pozdrav!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]() Quote:
kako bi bilo da se malo potrudis oko threadova koje su u vesi absorbcije napisani. Oprosti sto ti tako moram napisati. Ali samo sa sluhom sam neces daleko stignuti. Taki je malo ili bolje receno naslusani godinama razni prijekata. Malo prelistaj Stikiye ima tu mnogo toga koji bi ti pokazali neki put. Dali znas ti te cekaju problemi na donjem djelu Frekvencija. Itd. Pozz Denis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Nije carinski, on je MOJ!
![]() ![]() a vreca jeeee.....super stvar ![]() vrata su sa strane, na duzoj strani, ne gledaju na duzinu studija....bice josh slika, zaista i nema 10cm, nije kasno da krenemo da radimo sa tim razmakom, odradjeno je pola plafona, i pola jednog zida, sve ukupno meni sa plocama dolazi na 8 cm od zida.....ja sam skroz izostavio taj detalj od 10 cm koji je jedan od vaznijih...ovo je prostorija prvenstveno za vezbanje, za svako ozbiljnije bavljenje mi treba josh iskustva, i druga prostorija....ovo je bukvalno soba kako sam je zamislio, za vezbanje, ja sviram bubnjeve inace, mozda cu ga iznajmljivati na mesec dana bendovima, tu mi je vreca, i eto....nema nikakve filosofije....ne bih da komplikujem ali ako moze sa ovim materijalom da se uradi max onda neka tako bude...bolje max nego average ![]() kako bih uopste mogao da napravim te bass trapove? Prostor u coskovima je ostavljen, bash zbog toga....iskreno, nisam upucen u to, ne znam cemu sluze i kako se prave, ovde sam prvi put i cuo za njih...hvala svima sto citaju ovolike tekstove i ostavljaju komentare, od velike ste mi pomoci.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
Ako je prvi rostilj na 8cm i prostorija je za te namene koje kazes,ja predlazem da ostavis taj razmak.Imas crtez za bas trapove,treba ti kamena vuna tervol t5 ili t10 ili nesto slicno(procesljaj forum),to ce ti dosta pomoci bez obzira na sve.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Prvi roshtilj je samo gumicama odvojen od zida, letva je 3*10^(-2) m, sto ce reci da je sloj azmafona 2cm stavljen na nekih 3.5 cm od zida, preko njega ide drugi roshtilj na kome su azma ploce....i sve to je na priblizno 8 cm od zida...
Nije valjda da ce se toliko umanjiti karakteristike apsorbcije? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Grada:
koja je razlika u akustickim karakteristikama tog ugaonog bass trapa od superchunks principa??? siri pojas delovanja apsorbera? ili sta? pozdrav!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
3X OSC fl studio | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-05-2008 07:11 AM |
:: FL Studio 8 :: | lesha | Audio Software | 1 | 27-03-2008 10:46 AM |
Djoletov "Rani mraz" | Yeahlenn | Dragan Ivanović | 4 | 11-12-2006 05:46 PM |
FL Studio | balthazaar | Audio Software | 21 | 18-06-2006 03:37 PM |
FL Studio 4 | milosjeftic | Audio Software | 4 | 08-04-2005 09:34 AM |