|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ljudi, pozdrav za sve, ja sam ovde nov
![]() ![]() zapoceo sam izgradnju studija, dovukao sam iz Kragujevca Azmafon 2cm, Azma ploce, jeftinije je od beogradskih stovarista, izolujem prostor 3mx7m, hteo sam da pitam sve koji su voljni da odgovore, dok nije kasno, da li treba nesto dodati, menjati....pola posla je vec uradjeno, ali ne znam....koristim drvo, eksere, dva roshtilja......prve letve na koje je postavljen azmafon je odvojen gumicama, znaci nista nije u direktnom kontaktu celom povrsinom....molio bih, vidim da ovde ima stvarno ljudi sa iskustvom, da me malo upute ako mogu.....pozdrav za sve Djordje Vasic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
@djole1989
Zamolio bih te zbog urednosti ali i neke koncepcije da otvoris novu temu sa postavljenim ovim slikama kao i ostalim koje budes zeleo da okacis .. a kada sve zavrsis i sve bude gotovo onda mozes u ovu temu .. inace. . svaka cast |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Djole, nastavi dalje ovde. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
mogo je neko odgovorit, ko je radio azmafonom.
pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Joj ljudi hvala vam......kako sam se uplasio....nisam mogao da nadjem svoje slike tamo gde sam ih okacio
![]() Svaka vam cast svima, bash ste me usrecili ![]() ![]() ![]() molio bih, ako neko nesto ima da kaze....neka kaze ![]() dobrodoshlo je svako mishljenje i savet pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
to carinski ker pa je nanjusio nesto ?
![]() salim se ova vreca za udaranje je veoma lepa terapija u studiju ! svaka cast za inovativnost ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Pozdrav Djole,dobro dosao na forum.Mislim da si ipak trebao malo ranije da se javis jer si vec uradio neke stvari koje su cini mi se mogle bolje.I ja se uvek prvo obratim ovde ljudima koji su strucni pa tek onda nesto radim.Koliko vidim na fotografijama vazdusni dzepovi izmedju zida,prvog sloja azme i drugog sloja azme nemaju 10cm(tako izgleda na slikama) koliko se ovde smatra za optimalno.Jos jedan sloj 2cm azme bi super leglo na prvi sloj,ovako je,mislim, tanko.Cini mi se i da je prostorija dosta niska?Mislim da bi sada situaciju popravili bas trapovi po svim mogucim uglovima od kamene vune velike gustine.Cini mi se da ti se vrata nalaze tamo gde bi trebao da bude "zadnji zid",bice muke ili sa rasporedom sprava ili sa akustickom obradom zadnjeg zida koji je veoma bitan ako je tako.7m duzine je super ali 3m sirine je nezgodno,neznam gde bih tu smestio difuzore.Sve ti pricam iz svojih skromnih iskustava jer vidim da se jos nije oglasio niko od strucnjaka.Otprilike najbolji savet koji mogu da ti dam u ovom trenutku bi bio da malo usporis radove dok se ne konsultujes oko nekih stvari ovde.U svakom slucaju ce na kraju to verovatno biti prostorija u skladu sa tvojim ocekivanjima barem na neko vreme.Pozdrav,srecan rad i cestitam za trud.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Djole, evo ti predloga za bass trap,pa eto predlazem kako,ako gresim u necemu bilo bi dobro da me odmah isprave strucniji od mene, jer i ja iste imam namere da pravim.
pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
3X OSC fl studio | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-05-2008 07:11 AM |
:: FL Studio 8 :: | lesha | Audio Software | 1 | 27-03-2008 10:46 AM |
Djoletov "Rani mraz" | Yeahlenn | Dragan Ivanović | 4 | 11-12-2006 05:46 PM |
FL Studio | balthazaar | Audio Software | 21 | 18-06-2006 03:37 PM |
FL Studio 4 | milosjeftic | Audio Software | 4 | 08-04-2005 09:34 AM |