|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
1. mo?e?, za?to ne, to se zove rekiranje..... mo?e se rekirati APSOLUTNO SVE (uzme? kanal od bilo kojeg pulta, odre?e? vi?ak, a interesantan dio ugradi? u rack kuči?te, zajedno sa napajanjem, VU metrima ili nekim drugim pokazivačima.... ovisno o aparatu.... samo kod izrade napajanja treba biti oprezan i malo se raspitati ako "nisi doma" u vezi toga.... napajanje je jako bitna stavka, na?alost, u pravilu jako podcjenjena i napravljena da se na tome za?para.... 2. nemam pojma, bude ti na to pitanje odgovorio neko od malo iskusnijih gearslutova ![]() 3. ako to ?eli? sam napraviti, mogu te voditi kroz to korak po korak, a ?to se dijelova tiče, napi?em ti specifikaciju... ili ih nabavi sam preko katalo?ke prodaje (Burklin, Conrad, Farnel, E-Bay,...) ili ti ja pomognem oko toga svejedno.... a ako ti je to sve skupa previ?e komplicirano... uvije se mo?e dogovoriti neka suradnja |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomozite u odluci | SIMKES2 | DSP forum | 20 | 24-12-2005 07:42 AM |
Pomozite oko mixera | idvi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 07-11-2005 03:06 AM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |
Pomozite ako vas ima! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 05-08-2004 01:11 PM |