![]() |
Pomozite da satavim preamp!
Narucio bih jedan DIY preamp sa ove stranice pa me interesuje nekoliko stvari:
1.Da li ja mogu ,posto imam priliku, izvuci iz Orginalne NEVE mixete samo jedan modul i onda mu napraviti napajanje sa ove stranice ili bilo kako drugacije? 2.Da li je ovaj preamp clone od NEVA? http://www.fivefish.net/diy/ 3.Sta sve trebam da narucim sa ove stranice(treba mi objasnjenje,odnosno lista dio po dio) da bi mi obican elektricar ovo spojio i pretvorio u preamp? Totalni sam laik za struju i spajanje ,nema pojma cemu sta sluzi:ups: Hvala unaprijed. |
Re: Pomozite da satavim preamp!
mislim da je tu elektroivo najkompetentniji ;)
|
Quote:
1. mo?e?, za?to ne, to se zove rekiranje..... mo?e se rekirati APSOLUTNO SVE (uzme? kanal od bilo kojeg pulta, odre?e? vi?ak, a interesantan dio ugradi? u rack kuči?te, zajedno sa napajanjem, VU metrima ili nekim drugim pokazivačima.... ovisno o aparatu.... samo kod izrade napajanja treba biti oprezan i malo se raspitati ako "nisi doma" u vezi toga.... napajanje je jako bitna stavka, na?alost, u pravilu jako podcjenjena i napravljena da se na tome za?para.... 2. nemam pojma, bude ti na to pitanje odgovorio neko od malo iskusnijih gearslutova :-))) 3. ako to ?eli? sam napraviti, mogu te voditi kroz to korak po korak, a ?to se dijelova tiče, napi?em ti specifikaciju... ili ih nabavi sam preko katalo?ke prodaje (Burklin, Conrad, Farnel, E-Bay,...) ili ti ja pomognem oko toga svejedno.... a ako ti je to sve skupa previ?e komplicirano... uvije se mo?e dogovoriti neka suradnja |
Quote:
P.S. Gde nalaziš te Neve stolove za kasapljenje??? ( "...i tata bi sine..." ) :-) |
Quote:
Hvala ti za pomoc. |
Quote:
|
Quote:
Rackiraj to kako znaš i umeš i batali se drugih mudrorija kad već imaš takvu šemu!!! Moše li se znati koji je Neve u pitanju? 1073? 1081? 1084? 1064?... |
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Sad pucajte ako vi znate nesto vise? Max ,budi blag!:confused::) |
prodao si avalona..
nazvao si ga "pomodarstvom" teshko da ce da bude blag.. sad ce da te prekolje. |
All times are GMT +1. The time now is 02:44 PM. |