|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kamera se vise moze porediti sa digitalnim zvukom, analogni zvuk je drugaciji. Analogni zvuk je kontinualan, tj nema 25 ili 2000 odbiraka, vec ih ima beskonacno, tako da svaki najobicnije analogno snimljeni zvuk mozes usporavati do mile volje on ce i dalje imati dovoljno odbiraka da to zvuci veoma dobro. Nabavi neki stari magnetofon i vozi? ![]() Secas se kako zvuci kada se kaseta zaglavi u kasetofonu? Nema artifekata ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
nisi me skapirao .... pitah za digitalno ......
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Kljucne rijeci:
RME, DDS |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
SuperModerator
|
![]()
pa da. To je Varispeed fazon, doduse na RME ide x4 sto je za pohvalu, ali retko se nadje primena, ja sam samo jednom imao koristi za to (lead vokal Rich Bitcha- bilo mu previsoko - pa smo varispeedovali Radara, i ispalo je super - ali retko ispadne valjano (zbog Formanta i boje) ali OK )
Doduse mozda bi bila fora trekovati varispeedovan bubanj - eto mi ideje za sledeci album ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Imas RME?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
digi 9652 , ali se nikad ne zezah sa njim ( nisam ja bas talentovan za previse tehnicke detalje ) ... zato i pitam ....
Pozdrav P.S. uradih quick search .... kazu ljudi da 9652 nema to ... ![]() http://www.rme-audio.de/forum/viewtopic.php?id=4211 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
Pa, imas na njemu na drugoj strani control panela DDS, sluzi za varispeed. Probaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
live snimanje u fl | dmhmaestro | Tutorijali | 4 | 30-08-2009 10:45 AM |
Cuje se muzika ubrzano kada je spdif ukljucen? | sashavl | Computer Hardware | 5 | 24-05-2009 08:44 PM |
snimanje | domingo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 1 | 05-04-2009 11:31 AM |
Snimanje fagota...? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 29-03-2008 04:55 AM |