![]() |
Ubrzano snimanje ???
Ovo je sad ozbiljno pitanje , posto mi se vec nekoliko puta ukazala potreba za tim ....
Zapravo , voleo bih da znam da li je moguce snimati zvuk , kao sto npr kamermani mogu da slikaju sliku sa recimo 2000 frejmova po sek , i onda kad puste 25 , sve je naravno usporeno ali se sve savrseno vidi .... Da li je moguce na neki nacin tako snimati zvuk ( digitalno ) ?!?!? Odgovori tipa " pa strechuj " i sl ... nepozeljni :D Pozdrav |
Re: Ubrzano snimanje ???
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Video sam na nekoj reklamnoj kampanji ( verovatno su snimali zvuk na filmskoj traci pri velikoj brzini ) gde ptica uzlece .... slika je sporija 20 x , a i zvuk .... Sad , kapiram da je traka isla brzo i kad su pustili u 25 fps da je i zvuk isao tako ..... samo me zanima da li to moze digitalno ...... ako nisu smislili , trebalo bi :) Pozdrav |
Quote:
Pozdrav |
Quote:
A otkad se pojavio " jeftini " Fantom ( sto se vidi po navali nashih usporenih reklama ) sad i mi mozemo da snimamo putanje :) Pozdrav |
Quote:
Džaba sve to, nego - daire u ruke, haj'mo dlan o dlan, nek svadbena igra Šote traje noć i dan :D Valjda je fora da se sada promoviše tehnologija koja je postala relativno jeftina, pa da likovi počnu da snimaju svadbe brzim kamerama. Ono - kum povraća 20000 frejmova u sekundi i zvuči kao Godzila :) |
koji si ludak, meni treba da ubrzam da zvuchim ko satrijani bez artefakta, a tebi da usporish..
jbg, ko god da ti svira, daj mu vutru umesto spida.. poz |
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Pozdrav |
Mislim da si sam sebi odgovorio u samom pitanju.
Koliko se ja razumem u tehniku uopste, to bi bilo moguce jedino sa nekim analognim snimacem ... tj. sa analognim zvukom. |
All times are GMT +1. The time now is 06:05 AM. |