|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je sad ozbiljno pitanje , posto mi se vec nekoliko puta ukazala potreba za tim ....
Zapravo , voleo bih da znam da li je moguce snimati zvuk , kao sto npr kamermani mogu da slikaju sliku sa recimo 2000 frejmova po sek , i onda kad puste 25 , sve je naravno usporeno ali se sve savrseno vidi .... Da li je moguce na neki nacin tako snimati zvuk ( digitalno ) ?!?!? Odgovori tipa " pa strechuj " i sl ... nepozeljni ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Video sam na nekoj reklamnoj kampanji ( verovatno su snimali zvuk na filmskoj traci pri velikoj brzini ) gde ptica uzlece .... slika je sporija 20 x , a i zvuk .... Sad , kapiram da je traka isla brzo i kad su pustili u 25 fps da je i zvuk isao tako ..... samo me zanima da li to moze digitalno ...... ako nisu smislili , trebalo bi ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() A otkad se pojavio " jeftini " Fantom ( sto se vidi po navali nashih usporenih reklama ) sad i mi mozemo da snimamo putanje ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Džaba sve to, nego - daire u ruke, haj'mo dlan o dlan, nek svadbena igra Šote traje noć i dan ![]() ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 17-12-2008 at 11:56 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
koji si ludak, meni treba da ubrzam da zvuchim ko satrijani bez artefakta, a tebi da usporish..
jbg, ko god da ti svira, daj mu vutru umesto spida.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Ma svestan sam, svesno sam to napisao. Samo, ja to ne bih nazvao idejom nego logičnom projekcijom budućnosti (ova izjava je dostojna Shive). Obećavam da neću tra?iti autorska prava ni od koga ko to primeni u praksi
![]() Pozdrav
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da si sam sebi odgovorio u samom pitanju.
Koliko se ja razumem u tehniku uopste, to bi bilo moguce jedino sa nekim analognim snimacem ... tj. sa analognim zvukom.
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 17-12-2008 at 07:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
live snimanje u fl | dmhmaestro | Tutorijali | 4 | 30-08-2009 10:45 AM |
Cuje se muzika ubrzano kada je spdif ukljucen? | sashavl | Computer Hardware | 5 | 24-05-2009 08:44 PM |
snimanje | domingo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 1 | 05-04-2009 11:31 AM |
Snimanje fagota...? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 29-03-2008 04:55 AM |