Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-12-2008, 05:45 PM   #41
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Buducnost muzike

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Hm, pa mogao si da citira? celu rečenicu. Njen nastavak govori upravo o tome ?to si napisao

Evelyn Glennie je ?ivi dokaz da zvuk i muzika ne stanuju ni u zvučnicima ni u u?ima, nego u mozgu. Hvala za link.

Pozdrav,

Vasa
Nisam svjesno citrao nikoga... dapače, često mi ljudi zamjeraju naviku da citiram i potpisujem izjave drugih autora, jer se ljudima učini da time poku?avam stvoriti veći "teret dokaza" ili da se pozivam na nečiji "autoritet"... ?to je daleko od istine.

Nevertheless... drago mi je da ti se svidio link, pogotovo ako je rezultirao porastom entuzijazma ili ako si (kao u mom slučaju) počeo malo vi?e cjeniti samu činjenicu da uopće čuje?, a malo manje pa?nje tome tko potpisuje, i kroz koje sprave je pro?lo ono ?to čuje?.

Nie da nema dobrih producenata i dobrih sprava... daleko od toga... ali "čarolija" glazbe uvijek dolazi iz predanosti pojedinca glazbi. Nikad iz sprave, nikad iz industrije i nikad iz diskografskih kuća.
Old 08-12-2008, 07:08 PM   #42
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
Nisam svjesno citrao nikoga...
E, ova ti je dobra A ja mislio da ono "Quote" u tvojoj poruci podrazumeva da si svesno aktivirao istoimeno dugme
Old 08-12-2008, 07:36 PM   #43
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Drago mi je ?to te zabavljam, i ja ne ka?em da ti ne zna? o čemu priča?... ali ja nemam pojma o čemu ti priča?
Old 08-12-2008, 07:38 PM   #44
Treger
Member

Treger's Avatar

Ljudi da je zasicena muzika jeste i to je posledica vremena u kom zivimo a i same njene starosti,ja neverujem da su forme beskonacne,jesu ako uvrstis i najmanje varijacije al globalno gledano je tako.mozda je glupo poredjanje ali ni u automobilskoj industriji nema nista novo godinama sve se svodi na usavrsavanje novog i ponavljanje proverenih resenja.Jedino sto je bum to je elektronska industrija koja se po mom misljenju svesno koci radi vece zarade i profita...
Treger is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2008, 07:40 PM   #45
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Pa de si Šiks..opet si se vratio.....da znaš da ima nekih kojim si nedostajao Moraću se malo prepirat sa tobom, ali sad nemam vremena, jer imam nekih drugih obaveza pa svratim samo ovlaš
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2008, 07:47 PM   #46
Treger
Member

Treger's Avatar

btw link sa pocetka treada nije los ali se potpuno ne slazem sa takvim biranjem muzike i to sigurno nije buducnost,nikada nebih nasao electronske dronove za koje sam mislio da se nalaze u donjem levom uglu
Treger is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2008, 09:24 PM   #47
gorjan
Senior Member

cudi me da se spominje buducnost bilo cega a da se ne spominje ova globalna propast ekonomije, koja ce ,po mom misljenju, sigurno imati i te kakav uticaj na sve nas a ne samo na muziku. Posledice se jos ne osecaju u nekoj drasticnom meri, al da je pocelo-pocelo je! Mislim da dolaze teska vremena i mnooogo jeftine fensi studijske opreme
hehe
gorjan is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2008, 01:03 AM   #48
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Pa de si ?iks..opet si se vratio.....da zna? da ima nekih kojim si nedostajao Moraću se malo prepirat sa tobom, ali sad nemam vremena, jer imam nekih drugih obaveza pa svratim samo ovla?
Ma ne sekiraj se... ja uvijek nađem nekoga tko ba? ne ?eli shvatiti da glazba stvara ekonomiju, a ne ekonomija glazbu... ako mi je već do prepirke

ps: a falilo je i meni ne?to... inače sad ne bi bio tu
Old 10-12-2008, 03:25 AM   #49
debeljko
Junior Member

debeljko's Avatar

Quote:
Originally Posted by alfom View Post
Od, recimo, 300 'skinutih' i izvo?enih pjesama u zadnjih (neka bude) 3 godine, skoro pa da nijedna nije u?la u stalni, standardni repertoar - okosnicu.
One izabrane od prija?njih vremena - sve!
hmmmmm, sacekaj malo!!!! MORA DA PRODJE BAR 15 GODINA da bi pesma usla u "okosnicu"! Sta reci za zurke "vesele devedesete"! da mi je neko rekao 94te da ce 'kralj kokaina' biti evergreen....
debeljko is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2008, 06:23 AM   #50
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Muziku je sjebao 1. internet (naravno mislim na free u ogromnim kolicinama, a sve sto nisi platio nikada neces ceniti) 2. Mp3 (xxx) 3. Hard Disk... = PUNA GLAVA MUZIKE! eto to je sjebalo sve!
branoy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules