Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-12-2008, 05:29 PM   #11
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Default Re: Reciklirani proizvod :)

Ćelav ili obrijane glave ?

Ald' sad ozbiljno : jesi li koristio gotove lupove ili programirao VST(i) bubanj ?

Last edited by alfom; 06-12-2008 at 05:37 PM.
alfom is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 05:42 PM   #12
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
Sad te stvarno ne kapiram,posle svega sto meni pricas.
Sta,sad se odjednom usmeravas ka onome sto je vec 'provereno dopadljivo'?kakve ima veze s viklerom?tema i nacin na koji je obradjena (a i flow u par navrata me je opasno podsetio na njega). ja sam ovakav onakav,ruzan,klosar,al riba kaze da sam sladak bla bla,blejac sam,pijem i sve to - cela njegova spika,kao i od bed kopija,koju slepo prate svi klinci.a i na sve to refren kao gistroparodija na rap,mrdaj bulju ovo ono-vikler i ajs to non stop rade,i smorili su.
samo par rima mi ovde lice na tebe i odskacu od recikliranosti,u drugom versu...i sve bi to bilo ok,da te ne znam,i da ne znam kako razmisljas,i koliko zapravo imas da kazes o sceni i o svemu.
realno da cujes lika koji zvuci kao i ti ovde,sam bi promenio pesmu.
uradi nesto sto bi sam pozeleo da cujes da neko kaze....
budi ti

ajd nisam hteo javno da pricham o tome, al kapiram da ce josh ljudi imati istu zamerku. namerio sam da izdam album u aprilu, to sam ti rekao. e sad, vecina pesama tu ce biti iz srca, i radicu onako kako zelim.. ovo je onako vishe lozachka pesma koja ce ici kao intro albuma. koja objashnjava album unapred. ali je najp(l)itkija od svih.. tj ovo ce svi razumeti, refren je pevljiv i sve to.. posle toga, bice josh jedna (mozda dve) kvazi lozachka (tj zajebantska) i to je to.. ostale ce biti onakve kakve volim da radim..

a znash kakve su to pesme.. hahahah.. btw, moram radjena da iscimam za ono stvar opet.. reci mu da nikako ne stizem da mu se javim, ako se vidjash sa njim..

shto se viklera tiche, molim te mojne me poredish sa njim.. ne znam kolko si chula ti viklera, al ovo shto se flowa tiche nema veze sa njim.. a ne mogu da izbegavam da kazem da sam chesto cirke, samo zbog toga shto je to vikler reko.. jebe mi se za to.. najiskrenije.. necu uopshte da razmishljam na taj anachin, ako kazem neshto u pesmi a to lichi na nekoga, bash me bole brige naduvash mi jaja i to hahahahhahha..

elem, meni vishe flow na momente lichi na starog grua.. imao je on takve tripove..

inache refren je potpuno olskul zajebancija u fazonu pharcyde-a, nbn-a itd.. kachketi na strane, zurka dok svane i to..

@alfom: obrijan..

poz
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 05:46 PM   #13
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Bubanj?
alfom is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 05:48 PM   #14
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

nisam video edit..

programirao sve... 15 minuta posla, nije neki problem...

poz
Old 06-12-2008, 06:18 PM   #15
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

kapiram sta si ti hteo,kapiras i ti mene odlicno,al reshse malo...sta,hoces reci da ne mozes i na tim 'lozackim' da ostavis svoj pecat?? sta, ne mozes i da se zajebavas i glupiras i da opet budes ti,i da bude dopadljivo?kad kazem 'ti',ne mislim na to da stalno budes ozbiljan i bavis se istom temom,vec vise izrazis sebe u komercijalnom zvuku,kao sto to cinis i u manje komercijalnom...
mozes ti da pricas da je to fazon ovog ili onog ko te je inspirisao - niko nece kad cuje razmisljati o tome koji je to fazon,sta si ti hteo i ko tebe inspirise...vec kako njima zvuci...
ja ti iskreno kazem,kao i uvek...nemam razloga da te lazem...ovo je slabo...i za hit je slabo..skapiraces i sam to na kraju...a ti radi kako osh...
mislim da je steta da sad kad imas priliku da kazes ko si i sta si,pricas isti kurac ko svi,na isti nacin..mrzi me sad

pusa

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
ovo je onako vishe lozachka pesma koja ce ici kao intro albuma. koja objashnjava album unapred. ali je najp(l)itkija od svih.. tj ovo ce svi razumeti, refren je pevljiv i sve to.. posle toga, bice josh jedna (mozda dve) kvazi lozachka (tj zajebantska) i to je to.. ostale ce biti onakve kakve volim da radim..

shto se viklera tiche, molim te mojne me poredish sa njim.. ne znam kolko si chula ti viklera, al ovo shto se flowa tiche nema veze sa njim.. a ne mogu da izbegavam da kazem da sam chesto cirke, samo zbog toga shto je to vikler reko.. jebe mi se za to.. najiskrenije.. necu uopshte da razmishljam na taj anachin, ako kazem neshto u pesmi a to lichi na nekoga, bash me bole brige naduvash mi jaja i to hahahahhahha..
poz

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 06:25 PM   #16
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

nismo na istim frekvencijama

edit: ne vidim da nema mene u pesmi.. al ae..

poz

Last edited by HeatMan; 06-12-2008 at 06:30 PM.
Old 06-12-2008, 06:33 PM   #17
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
btw, 6 je ujutru, sad sam je sprchkao i neam snage da preimenujem psmu.. pa vi to odradite sami.. ovo bi bio preview i bice sledece nedeljelje verovatno josh jedan i onda potpuni tajac sa moje strane.
E, stalno se vadi? :- Ne bih se zadr?avao na tome ?ta je po meni dobro (ima mnogo toga ?to mi se sviđa), nego:

1. Uvod je predugačak (kao da je neki extended mix) ja bih skratio na pola onaj deo kada krene bas.

2. U strofama je jako dobar odnos jačina vokala i matrice. Samo protumači snare kao prateći instrument - to će da prija posle one galame u gornjem srednjem spektru iz uvoda (koja sama po sebi ima odličan fazon). Ja bih u strofi samo vi?e komprimovao taj dobo? i "zatvorio" ga EQ-om. To bi ionako bio dobar odmor u?iju od onih 3-4kHz koji rokaju u uvodu, a dalo bi prostora vokalu. Čisto za probu - uzmi ovaj isti mix i "zatamni" dobo?. To će biti skoro gotov mix.

3. Ali - REFREN??? Ma ubedi me da "mrdnem bulju", nemoj da mi prepričava?. Istakni taj momenat kada se u pevanju konačno pojave "note". Neki II glas (ne paralelni, neki "proizvoljni", kontrapunkt, ?ta li)? To nije stvar miksa nego stvar orkestracije.

Nekako, kad dođe taj refren ne mrdne mi se bulja, nego čujem kao da su se ortaci skupili oko tastature i pevaju jedan drugom na uvo. Kao da pričaju sebi, a ne meni... a opet, ja slu?am...

Sve ovo sam napisao samo zato ?to mi se cela stvar dopala. Nemoj da je prokocka? bez veze.

Pozdrav
Old 06-12-2008, 06:53 PM   #18
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

necu necu... imam neke duboke kvinte il shta su tu na refrenu.. al kao shto rekoh, nisam josh smixao tako da se ne chuju...

hvala na slushanju i iskrenosti..

poz
Old 06-12-2008, 07:00 PM   #19
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

kad god ovo kazes,imam utisak da smatras besmislicom sve sto ti govorim :S

zar objektivna istina nije negde na sredini?ne budi tako iskljuciv jebiga...

pozz

Quote:
nismo na istim frekvencijama

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 07:08 PM   #20
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

aman.. shta god da ti kazem a ne slozim se sa tobom, mislish da te omalovazavam..

zashto ti kazem? evo ti npr djus:

"cedim pomorandzu jer publika je zedna"

evo ti ja:

"gorak je djus od grejpa, sada cedim dushu jer publika je zedna"

dalje

"imam golem problem, ne umem biti pozer"

"zato se istichem iz mase,
valjda shto sam normalan,
shto se ne mrshtim ko kreten
kada nisam nadrkan"

"ne nosim shiroko
tj kolko treba,
da pokrijem svo salo
i ne vire mi cega"

"radim ono shto volim
na nachin koji volim
Da li me razumete?
to je pravi problem

jebo laznu skromnost
ako trazite heroja
heroji smo svi mi
bez nas ni ne bi bilo boja"

reci mi molim te da to nisam ja.. i reci mi da ovo nije istina shto sam rekao..
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules