Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-12-2008, 04:36 AM   #1
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Reciklirani proizvod :)

link, jelte..

https://www.yousendit.com/download/T...UzcyWGZIRGc9PQ

btw, 6 je ujutru, sad sam je sprchkao i neam snage da preimenujem psmu.. pa vi to odradite sami.. ovo bi bio preview i bice sledece nedeljelje verovatno josh jedan i onda potpuni tajac sa moje strane.

btw, sve je sprchkano na brzinu, tako da pljunite po razgovetnosti, boji glasa, loshem pevanju, matrici.. shta god.. al u mix nema ni potrebe da se zalazi poshto je samo skica postavljena..

pozdrav
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 10:06 AM   #2
vasko
Senior Member

vasko's Avatar

Default Re: Reciklirani proizvod :)

bolje je od onog proslog sto si kacio

uvod je super,a i ostatak je pristojan

glavna zamerka mi je sto ima previse zvukova,malo je natrpano i konfuzno,napravi neku selekciju
Old 06-12-2008, 04:38 PM   #3
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

fino ce to izaci samo da ga smixam.. sad sam poslushao sa "odmornim" ushima... i ok mi je.. samo sam na par mesta nerazgovetan pa cu, ako me bude mrzelo opet da snimam, samo da ugasim matricu na tim mestima hahahha...

poz i hvala na slushanju
Old 06-12-2008, 05:03 PM   #4
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

ok,sve sam ocekivala ali .. mrdni tu bulju? :S
refren i drugi vers mi je tako...viklerski :S

iskreno...nije mi to to...zvuci mi kao jedna od onih stvari koje su ti dobre za momenat,a preksutra ces da se pitas koj ti rac bio...

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 05:08 PM   #5
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

jok jok..

ovo ti je potpuno dumb it down pesma..

"imam problem hronichan, pa chesto nisam logichan"

"kazu da sam bolestan u glavi"

videcesh.. u aprilu.. ovo ce biti uvod hihihi.. refren mora biti glup do jaja da bi ljudi zapamtili..

btw, kake ovo ima veze sa shtikle sjajom?

p.s. fala..
Old 06-12-2008, 05:29 PM   #6
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Sad te stvarno ne kapiram,posle svega sto meni pricas.
Sta,sad se odjednom usmeravas ka onome sto je vec 'provereno dopadljivo'?kakve ima veze s viklerom?tema i nacin na koji je obradjena (a i flow u par navrata me je opasno podsetio na njega). ja sam ovakav onakav,ruzan,klosar,al riba kaze da sam sladak bla bla,blejac sam,pijem i sve to - cela njegova spika,kao i od bed kopija,koju slepo prate svi klinci.a i na sve to refren kao gistroparodija na rap,mrdaj bulju ovo ono-vikler i ajs to non stop rade,i smorili su.
samo par rima mi ovde lice na tebe i odskacu od recikliranosti,u drugom versu...i sve bi to bilo ok,da te ne znam,i da ne znam kako razmisljas,i koliko zapravo imas da kazes o sceni i o svemu.
realno da cujes lika koji zvuci kao i ti ovde,sam bi promenio pesmu.
uradi nesto sto bi sam pozeleo da cujes da neko kaze....
budi ti

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
videcesh.. u aprilu.. ovo ce biti uvod hihihi.. refren mora biti glup do jaja da bi ljudi zapamtili..

btw, kake ovo ima veze sa shtikle sjajom?

p.s. fala..

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 05:08 PM   #7
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Samo pichi i radi Gajba!
Usput : T-Racs nema bulju nego - buljetinu iz koje izleću od sto kila .
alfom is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2008, 05:13 PM   #8
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

gajba shljaka 300 na sat.. al opet je sporije nego shto bih voleo.. a t racks.. uffff

ajme

kako dobar plug..

ti se dja pesma?

poz
Old 06-12-2008, 06:33 PM   #9
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
btw, 6 je ujutru, sad sam je sprchkao i neam snage da preimenujem psmu.. pa vi to odradite sami.. ovo bi bio preview i bice sledece nedeljelje verovatno josh jedan i onda potpuni tajac sa moje strane.
E, stalno se vadi? :- Ne bih se zadr?avao na tome ?ta je po meni dobro (ima mnogo toga ?to mi se sviđa), nego:

1. Uvod je predugačak (kao da je neki extended mix) ja bih skratio na pola onaj deo kada krene bas.

2. U strofama je jako dobar odnos jačina vokala i matrice. Samo protumači snare kao prateći instrument - to će da prija posle one galame u gornjem srednjem spektru iz uvoda (koja sama po sebi ima odličan fazon). Ja bih u strofi samo vi?e komprimovao taj dobo? i "zatvorio" ga EQ-om. To bi ionako bio dobar odmor u?iju od onih 3-4kHz koji rokaju u uvodu, a dalo bi prostora vokalu. Čisto za probu - uzmi ovaj isti mix i "zatamni" dobo?. To će biti skoro gotov mix.

3. Ali - REFREN??? Ma ubedi me da "mrdnem bulju", nemoj da mi prepričava?. Istakni taj momenat kada se u pevanju konačno pojave "note". Neki II glas (ne paralelni, neki "proizvoljni", kontrapunkt, ?ta li)? To nije stvar miksa nego stvar orkestracije.

Nekako, kad dođe taj refren ne mrdne mi se bulja, nego čujem kao da su se ortaci skupili oko tastature i pevaju jedan drugom na uvo. Kao da pričaju sebi, a ne meni... a opet, ja slu?am...

Sve ovo sam napisao samo zato ?to mi se cela stvar dopala. Nemoj da je prokocka? bez veze.

Pozdrav
Old 06-12-2008, 06:53 PM   #10
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

necu necu... imam neke duboke kvinte il shta su tu na refrenu.. al kao shto rekoh, nisam josh smixao tako da se ne chuju...

hvala na slushanju i iskrenosti..

poz
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules