![]() |
Reciklirani proizvod :)
link, jelte.. :)
https://www.yousendit.com/download/T...UzcyWGZIRGc9PQ btw, 6 je ujutru, sad sam je sprchkao i neam snage da preimenujem psmu.. pa vi to odradite sami.. ovo bi bio preview i bice sledece nedeljelje verovatno josh jedan i onda potpuni tajac sa moje strane. btw, sve je sprchkano na brzinu, tako da pljunite po razgovetnosti, boji glasa, loshem pevanju, matrici.. shta god.. al u mix nema ni potrebe da se zalazi poshto je samo skica postavljena.. pozdrav |
Re: Reciklirani proizvod :)
bolje je od onog proslog sto si kacio
uvod je super,a i ostatak je pristojan glavna zamerka mi je sto ima previse zvukova,malo je natrpano i konfuzno,napravi neku selekciju |
fino ce to izaci samo da ga smixam.. sad sam poslushao sa "odmornim" ushima... i ok mi je.. samo sam na par mesta nerazgovetan pa cu, ako me bude mrzelo opet da snimam, samo da ugasim matricu na tim mestima hahahha...
poz i hvala na slushanju |
ok,sve sam ocekivala ali .. mrdni tu bulju? :S
refren i drugi vers mi je tako...viklerski :S iskreno...nije mi to to...zvuci mi kao jedna od onih stvari koje su ti dobre za momenat,a preksutra ces da se pitas koj ti rac bio... |
jok jok..
ovo ti je potpuno dumb it down pesma.. "imam problem hronichan, pa chesto nisam logichan" "kazu da sam bolestan u glavi" videcesh.. u aprilu.. ovo ce biti uvod hihihi.. refren mora biti glup do jaja da bi ljudi zapamtili.. btw, kake ovo ima veze sa shtikle sjajom? :? p.s. fala.. :) |
Samo pichi i radi Gajba!
Usput : T-Racs nema bulju nego - buljetinu iz koje izleću od sto kila :rotfl:. |
gajba shljaka 300 na sat.. al opet je sporije nego shto bih voleo.. a t racks.. uffff
ajme kako dobar plug.. ti se dja pesma? :) poz |
Smiksaj, izbaci vox u prvi plan i učini ga razumljivijim. Ako ti nije mrsko, izbaci previ?e učestale psovke koje mno?tvo koristi misleći da na njima počiva Srb. rep :D. Ako ba? moraju biti, smisli originalnije psovke :rotfl:.
Ma dobro će biti kad doradi?. Samo gajbaj! I nemo' da mi vređa? ?abana!!! Ljep?i je od Sinana :rotfl:. A i bolje pjeva :D :D |
da si me video nekad, razumeo bi zashto.. celav sam ko on..
btw, ne znam na koje psovke mislish hahaha.. ja ne chujem to :) poz i hvala |
Sad te stvarno ne kapiram,posle svega sto meni pricas. :shock:
Sta,sad se odjednom usmeravas ka onome sto je vec 'provereno dopadljivo'?kakve ima veze s viklerom?tema i nacin na koji je obradjena (a i flow u par navrata me je opasno podsetio na njega). ja sam ovakav onakav,ruzan,klosar,al riba kaze da sam sladak bla bla,blejac sam,pijem i sve to - cela njegova spika,kao i od bed kopija,koju slepo prate svi klinci.a i na sve to refren kao gistroparodija na rap,mrdaj bulju ovo ono-vikler i ajs to non stop rade,i smorili su. samo par rima mi ovde lice na tebe i odskacu od recikliranosti,u drugom versu...i sve bi to bilo ok,da te ne znam,i da ne znam kako razmisljas,i koliko zapravo imas da kazes o sceni i o svemu. realno da cujes lika koji zvuci kao i ti ovde,sam bi promenio pesmu. uradi nesto sto bi sam pozeleo da cujes da neko kaze.... budi ti Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:13 AM. |