Quote:
Originally Posted by clusterchord
meni je snare okay. i ne treba mi ride. nije to jazzy varijanta vec nekakva lounge/trip hop. mozda da stavis cak neki lowpass filter na snare ili cijeli drum bus da malo bude vise trip hop. (krcanje ploce i to ide). drugo, suzio bi dosta njegov stereo, znaci da reverb koji postoji na snareu ne odzvanja toliko siroko.
jedino me smeta nesto u groovu, u prvom dijelu, nesto kao da nije dobro kvantizirano, i kad dodje patern sa duplim snareom kao da "zaustavlja" pjesmu. na tome bi jos poradio. inace bazicni ravnjak fino pase uz sve ostalo.
zanimljiv je onaj kratki dio sa nekakvim kao broken beatom... to bi jos iskoristio.
arpeggio (zvuci ko vstation) obavezno u neki room, plus analog delay. da ne bude toliko in your face, da ne smeta rhodesu. opcenito pozabavit se reverbima da se stvori malo neki 3D raspored. svako na svojoj poziciji. malo je sve stisnuto skupa.
tema je vrlo nice. mozda da negdje malo prestane svirat, da bi opet bila zanimljiva kad se vrati. da se izbjegne prizvuk "soliranja", nego vise strukturiranog tracka.
eto, sori sto sam se malo razvezo, ali mi je stil vrlo blizak pa me veseli da neko to radi..
|
kvantizacija je zato jer su rhodes triole koje se kose sa 4/4 gruvom i basom, pa malo pika u mozak, ali to je namjerno.
Sto se tice teme znam sta hoces reci, to je i mene smetalo, ali jednostavno je dugacka tema i nemrem ju srezat u pol...
Hvala na korisnim savjetima.