|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Superoperater
|
![]()
Eto, doslo vreme da se izbaci nova verzija Sonar Producera - osmica! Na predhodnim verzijama, najvise mi je smetalo opsta konfuzija kada se dodaje traka sa VSTijem. Dakle trebala je jedna traka za audio, pa jedna za midi, pa sakrivaj audio, pa trpaj u foldere pa...Moglo je i automatski, ali je zbrka bila i dalje prisutna. Na kraju sam se vratio na stari dobri Nintendo 3
![]() Kako kazu momci iz Cakewalka, novi Sonar ce imati 'dedicated VSTi Track' i tako smanjiti guzvu na panelima. Imace i mogucnost da automatski sakrije trake sa konzole, kada se sakriju njihove trake na editoru... Doci ce sa full verzijom Dimension plugina ( pre je bio LE, sad je PRO ) i jos par korisno-beskorisnih plugova. Sve u svemu, nadam se da ce srediti kozmetiku njihovog 'flagship' proizvoda, jer je upravo to ono sto je mene odbilo od koriscenja. Inace i predhodne verzije su imale novotarije u vidu raznih polu-potrebnih opcija, V-Vokala i sl, nova verzija ce imati znatno unapredjene alatke za rad, kao i poboljsani 'in place editing', tako da korisnik nece morati stalno da poseze za novom alatkom. Izgleda da ih je Cubase malo inspiriao ?
![]() |
#2 |
Superoperater
|
![]()
Eto, stigao je Sonar 8 poodavno, a ja sam se malo igrao sa njime i ne vredi, nema sanse da sa njim radim brzo, jednostavno i direktno kao sa nuendom. Jedina njegova prednost je podrska za 64bit, ali i to je trenutno slab adut. Ima neke stvari koje bih pozeleo da i nuendo3 ima, kao npr podrska za sidechain (mada se i u nuendu to da uraditi), ali generalno... Ne bih se ja menj'o za nuendo.
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
sidechain je odradjen vec u 4-ci ... mada ni u sx3/n3 nije tesko to ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Stavljam ga na test ovih dana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
@ psionic
Imas PM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Uh.. Ja cu morati da predjem na Nuendo samo zbog mixa.. Inace Sonar ostaje zauvek za sve ostalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cakewalk | SONAR V-Studio 700 | Bitch | Audio Software | 2 | 05-02-2009 12:14 PM |
:: Cakewalk Sonar 7 :: | lesha | Audio Software | 9 | 05-08-2008 09:44 AM |
Cakewalk Sonar 7 | Plonk | Audio Software | 7 | 14-02-2008 07:01 PM |
Cakewalk Sonar 5 is out! | Klarinetista | Audio Software | 7 | 02-12-2005 08:22 PM |