![]() |
Maiv - Size
|
Re: Maiv - Size
Odlično! Asocira me na Fila Braziliu. :)
|
lepo ,laganica :)
|
Odlicno, fino, lagano :D
Par predloga: - probaj malo omeksat snare (EQ - 1 ili 2dB na cca 1-4 kHz i skini samo malo reverba) - probaj cijeli bubanj stavit malo napred, nek je "atmosferom" blize Rhodesu, da stvar dobije na intimnijem feelingu - igraj se malo vise sa velocityjem snarea, pogotovo na prelazima, da sta bolje fejkas zivog bubnjara - mozda tu i tamo ubacit lagani ride cymbal da naglasis neke dijelove Inace, odlicno, svaka cast! |
Quote:
Sad je i meni cudno kak nisam ubacio ride:confused: Sto se tice snarea svidja mi se da zakucava, bas da bude pomalo kontrastan rhodesu i samim harmama. Sa cijelim bubnjem mi je malo problem, kod zadnjeg mixa u kojem je bubanj bio malo glasniji vec je prekrivao cijelu stvar :banghead: probat cu ga nekak napasat da bolje lezi u mixu. thnx btw. si stavio negdje Faking it na rumski? Stvar je zakon, volio bi ju cuti negdje u boljoj kvaliteti... |
go maiv go...super stvar...fino uradeno..meni mozda mrvicu rhodes prenaglasen.?!..
|
Ne stima kad je rhodes tisi, probao sam i to.
|
E super traka, prija ... Sigurno slusash Wagon christ,a ? :wink:
|
chk chk skrech! super trek :)
|
wooowwwww
bravooooo, fenomenalno jest da dobos malo zakucava st je neko rekao.. prijao bi malo meksi :) ali super atmosfera super stvar! |
All times are GMT +1. The time now is 11:49 PM. |