|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
boze svasta ljudi! Pa niko vas ne tera da to slusate.. Ima mesta za svakoga...i za njega i za Vangelisa i za Peru Trtu... Vi samo radite vasu muziku, i svi srecni! Svako radi svoje i sve lepo... Ijaoooo...al ste osetljivi!!?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Niko nas ne tera nista, samo sm prokomentarasali pesmu, i zacudjenost tvojim ukusom
![]()
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
jbga, proveo sam vise od 12 godina u epicentru Dance muzike..oko mene su u studijima bili neki od vrhunskih dance producenata i DJ-a, radilo se puno, naucilo se puno...smatram da sam za to vreme stekao osecaj i "uvo" za dance koji ce da radi u klubovima. Ukoliko mislite da je to lako izvesti - nije!!
Ovaj Guru Josh ce da pali na koji god dance floor da ga bacite - ima elemenata koji ce da povuku i komerc masu i onu drugu...dok na primer, neki minimalni i brutalni techno NECE raditi na svim dance floor-ovima!! jos jedan okazatelj je broj gledanja na You Tube-u - to vam je u zadnje vreme veliki barometar za popularnost pesama.. sve zajedno - vise od 24 MILIONA hits.... primera radi - Richie Hawtin na You Tubu, nijedan klip nema vise od 60.000 viewings! e sad, ja nisam kriv sto je ceo svet glup i sto slusa komerc muziku... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ali naslov je bio " kakav bass rif!! " ..... pa sam poslusao i smorio se .... A i Barbie doll i Itzi bitzi ini mini yella wodka red martini .... su bili neprikosnoveni hitovi svojevremeno , ali opet ne mora da znaci da tu ima ikakvog kvaliteta ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |