|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() eto, nek ovo prepise i gotovo! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Evo i ja da se registrujem.
Ja sam taj koji pise "sastav" o patch poljima. Nekako sam uspeo da izvucem najbitnije i evo postavio sam na rapid pa pogledajte kako vam se cini.I da ima mnogo vise da se pise,nego sto ste mislili ![]() http://rapidshare.com/files/16496377...anje.docx.html Pozdrav! EDIT: Predaje mi Misa Savic. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Pa da : cim si don, moraju drugi odradjivati posao
![]() Corleone, pa zar nisi mogao ovo snimiti u *.doc formatu, a ne docx? Last edited by alfom; 18-11-2008 at 12:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Mogao sam
![]() ![]() Evo ga sad u pdf formatu tako da je "citljiv". Nisam jos skroz zavrsio pa ako neko moze da mi pomogne sta bi trebao da dodam,ili da oduzmem.I nije mi bas naj jasnije na koje se sve nacine moze iskoristiti pec polje |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Drugi pasus u odeljku o premo?ćavanju. Iz iskustva mogu da naslutim o čemu se radi, ama je opet prevod čudan: "da se pomeri i zameni" zapravo znači da se "okrene". Bolje ti je da koristi? jedan jasan izraz, nego da doslovno prevodi? svaku reč iz originala. Quote:
Cela poenta pač polja je ergonomija (i olak?avanje ?ivota jadnog tonca), a nevolja sa njim je skupa izvedba. Tu se ne radi samo o pač polju kao takvom, nego o kvalitetu (fiksiranih i nefiksiranih) kablova koji vode do/od outboarda i kvalitetu samih veza. Svaka čast Mi?i ?to daje ovakve teme za seminarske radove. Poznavanje te problematike je nu?no svakome kome će kad-tad pasti na pamet da napravi svoj studio. Većina ljudi koji se usude da uđu u akciju izgradnje studija sabira tro?kove po principu: adaptacija prostora + oprema = studio, a onda se zgranu kada dođe na red povezivanje opreme u prostoru. Kao oni likovi koji skrpe kintu za kuću na tri sprata, pa se smrznu kada im dođu električar i vodoinstalater... Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
e moj vrache ne ide to tako, slabo nesto pedagogija kod tebe...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
MAO
|
![]()
duca je lud ko struja, nije da nema pojma, ali ume dosta da lupeta, i nepotrebno zbunjuje ljude koji ne znaju ništa. Ok je to za malji djeca u srednjoj muzičkoj, ne valja kad to prodaju kao akademiju od 4k (toliko je zadnja cena koju sam čuo, meni je bilo 3.250). Za Savića sam čuo ali ne znam čoveka, i kolko znam nema nekog jakog diskografskog iskustva iza sebe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
E, to je ba? taj Savić.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|