|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Vibrator
|
![]()
sto se mene tice, ne mora niko da kupuje adame, ja cu sam kuci da ih slusam i uzivam, pa makar bio i jedini na svetu, nikom ih ne dam.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Junior Member
|
![]()
Pre dosta godina sam bio zainteresovan da kupim Genelec monitore, pa sam iskoristio priliku, dok sam bio u Minhenu, i navratio do Citrone Music, da poslusam 1030 i 1031. Kad sam se naslusao, prodavac mi je ponudio da poslusam i Quested 2108 koji je bio pored Geneleca. Do tada nisam cuo za tu marku, ali sam pristao, ne ocekujuci previse, jer sam bio opasno zagrejan za Geneleke vec izvesno vreme. Na moje iznenadjenje, kad sam cuo Questede posle Geneleca, imao sam osecaj kao da sam izvadio vatu iz usiju. Izasao sam iz radnje razocaran, posto nisam imao dosta novca da bih kupio Geneleke, a cuvsi ih nikako nisam mogao da se zadovoljim sa Genelec monitorima.
![]() Kategorizacija da je Quested mutniji ne moze biti dalja od istine, bar za moje usi, koje bi (zbog godina) trebale da cuju mutnije od tvojih. Mive |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
ja sam adame prodao posle 5 meseci, mnogo su mi ostri i zamaraju brzo, basa nema znaci po meni vufer je obavezan...
pozdrav
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
Mive pozdrav
Sve to stoji But I just don't like that sound to je sve a mutniji su mi jer je adam prezentniji sve se cuje tu blizu i odmah nisam reko da quested ne valja samo se meni ne svidja.... nisam cuo najskuplje modele...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]()
Kakav je Quested S7R
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Moderator
|
![]() Quote:
@korenjak: ja svo vreme pricham.. imaju taj hifi zvuk.. jednostavno.. visoki i srednji pojedu sve, nigde bassa nema.. samo art tweeteri rade.. ne bih se usudio da postavljam mix na tome.. verujem da su za sam mix dobri.. mada, ne znam.. svaki dobosh na njima mi je zvuchao isto.. prshtavo.. ogavni mixevi su zvuchali skroz kul, a dobri i odlichni su bili neslushljivi.. poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
no comment
uzivajte svi u svojim mezimcima pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
i jos nesto ovde svi pricaju napamet, niko nema kod kuce i jedne i druge zvucnike pa da pravi neko poredjenje i sve se bazira na rekla kazala i na secanjima o slusanju....
licno sam bio kod vlade spidermusic-a i slusao p11 i quested 2-3 sata jedne pa druge... i zato sam se i usudio da komentartisem na ovu temu....inace ne komentarisem gde nisam bar malo kompetentan drugo pricate o basu a poredite A7 sa questedima koji su 3 puta veci i tri puta vishe kostaju... u suprotnom ako poredite mali quested(s6 cini mi se) sa adamima onda ne mozemo ni da pricamo o nekoj razlici u basu, a slusao sam ih kod RM-a i ti mali kostaju 800 e i adam je u toj cenovnoj klasi za mene i naglasavam opet !za mene! bolja kupovina... trece: nije istina da A7 nema basa.....to ne prihvatam evo slusam ga svaki dan i cak na tiho se cuju subovi..... i ne znam od kad se to jasan zvuk naziva hi fi zvukom, i sta je za vas uopste hi fi zvuk... A7 je sterilan monitor da nemoz biti neutralniji a to je daleko od hi fi koji u svojim pojacalima imaju raznorazne sminkerice za quested i to one velike mogu da kazem da im svaka cast na prostornosti i imaju malo naturalan sound sto mene podseca na analogiju i sedamdesete, srednjih nije da nigde nema ali nisu se nesto proslavili , visoki isto.... jedino taj bas je punn zaista ali za te pare koliko kosta veliki quested ima svasta da se uzme pa birajte i nepotrebno je ovde vise raspravljati ali ako bacis mali quested i a7 jedan pored drugog.....cena je 50e veca u korist questeda.......moj izbor je jasan p.s. iljadu put sam reko da ne komentarisem...al se zaeba' |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Moderator
|
![]()
hmmm mi prichamo na pamet?
mislish da si ti jedini koji poznaje vladu? ![]() drugo, ja pricham o vh2108, i p22a.. i ti kazesh da imaju muljave srednje.. hmmm.. ko sad pricha na pamet? ti si slushao s8, brate moj.. inache, ni questedi nemaju neki sub.. imaju ok ekstenziju, ali ne mogu samo na njih da se oslanjam kad je sub u pitanju.. a7 mislim da nema nishta ispod 70hz.. kao da mu na 75hz krece hi pass filter.. proveri shta prichash.. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]()
ti sale bolje da ne mislis o adamima ako tako mislish
hehe salim se Znam da si isao kod Vlade rekao mi je kad sam bio ![]() Ne znam koje Vlada questede ima ali mislim da ima nesto bolje od s8...ili se varam I slusao sam kod RM-a....te bolje ali pasivne i s6..... I ja sam isao na probe pre 7 godina kod Vlade jos cim je otvorio studio...otud ga i znam... ![]() Pricao sam o adamima i quested iz iste cenovne klase znaci S6 i A7.... za 750 - 800 e nema bolje od A sedmice to je cel poenta priche... A moji utisci o Questedima koje sam cuo -sam reko, i nemam nista vise da kazem osim da mi ne odgovara taj zvuk....mada ne bi se zalio da mi daju jedan par da ukombinujem sa adamima kao Vlada... ![]() Uzgred slushao sam i S3A kod prijatelja u studiu i nisu mi se nesto posebno svideli....ovi mali mi ipak vise leze....mada prihvatam i S3A ako neko casti... ali bi najvishe voleo Dynaudio (od ovih koje sam cuo)... p.s. nikad nisam slusao KRK , K&H, novije Yamahe, Beringere....Tannoy.... pozdrav
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 31-10-2008 at 03:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Adam S3X-H | lesha | Recenzije | 14 | 19-11-2009 09:45 AM |
:: Adam A5 :: | lesha | Monitoring | 6 | 28-05-2008 10:45 AM |
ADAM S3a | roginator | Monitoring | 18 | 19-06-2007 02:57 PM |