|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
I agree
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
eto zašto sam ja toliko puta govorio da se ne bacaju pare na te preko mjere izvikane stvari..pogotovo kad ti utuve u glavu da ćeš dobiti ne znam ti kakvu razliku i poboljšanje...ti si tu školu platio 1200 evra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
imao sam tu priliku da raduckam malo na kvarno sa mpc2000, sve ti je unutra , nema mnogo filozofije sa semplerima zato je i obozavan toliko (mada "novije generacije" hoce sve odmah ) , zvuk je lep , ukratko sipas i ne mislis , jednostavno ne treba pljuvati nesto sto nisi osetio / isprobao , ukusi jesu razliciti , ali sto se akai-a tice ne moze da se poredi sa softverom , niti ce ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Samo lagano..... Treba ti vremena dok dostignes odredjeni nivo 'znanja' s njim.....
A ako ti se i tad ne svidi, pokloni ga meni ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
gresis decko, gresis
mpc je pre*ebena sprava. potrebno je mnogo vremena i skila da bi dobio prave rezultate. Problem i jeste u tome da je pristup radu sa mpc i softwera potpuno razlicit. Meni je trebalo 2dana da zapamtim kako se sejvira projekat. ![]() I brte 27sekundi je preterano mnogo vremena!
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Eh sad... Sta si ochekivao od sprave..,. Nisam uzivo chuo nit video niti jednog MPC-a, i ne mogu sad da tvrdim bilo sta... Imam AKAI S-3200 XL... Ne zelim nikakve hvalospeve da bacam ovde, ko ga je chuo zna o chemu se radi... Ima on svoje mane-tj. nema usb i prebacivanje semplova u njega (ako ne "semplujes" u pravom smislu rechi) je zbilja "pein in di es"... Treba ti skazi kontroler, jos par kablova koje nemas di da kupis itd...
Ali, zvuk koji baca je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Danas je velika konfuzija nastala u celoj ovoj prichi.. Sramotno jeftine komponente ugradjene u sve dostupno obichnim smrtnicima. Sve ti je dostupno, za male pare imash sve. Zvuchnici, kartice, krekovan soft, sharene reklame, pa onda prochitash da je novi Prodigy ceo uradjen u Reasonu ![]() ![]() ![]() Poetna-uzmimo se pameti-nek se pravi muzika, ideja, malo poznavanja sound dizajna, koji zvuk sa chime moze da legne... Kad chujes dobru pesmu, kvalitet zvuka ni ne registrujesh. Nisi se zajebao s kupovinom MPC-a, to sigurno, vec se malo preispitaj sta i kako znas i ochekujesh, ne postoji magichni box koji ti daje ono sve sto ti fali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Quote:
Brate, počinjemo sve više da se slažemo ![]() S druge strane, možemo da nastavimo da se zezamo sa pravljenjem zvukova...ja nisam ništa postavljao jer zaključan thread...možemo vala ozvoriti novi u "klavijature i sintisajzeri"....za mene to uopšte nije nikakva svađa, već naprotiv nešto konstruktivno i korisno za sve! Ja evo ko papagaj pominjem jednu te istu priču ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Dok sam jos bio u starom studiju, bukirali studio za nekog amerikanca u SSL sobi, i on trazio da ga ceka MPC u studijuy. Svi asistenti i snimatelj se smejali, kao "vidi majmuna" kakav mrmot itd...sta ce mu MPC?
Lik dosao, doneo svoj ZIP100 drive sa tonom diskova i pocepao!! kad je poceo da kuca po padovima, svima s vilica odvalila do zemlje...performance - covek svira MPC padove... U rukama Mandusica Vuka - svaka puska bice ubojita! Ja sam prvi singl u UK (za BMG) uradio sa S900 !!! 750K sampling time! samo kukate!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MAC vs PC..... udri, braco | OFF | Pricaonica | 129 | 31-10-2007 07:29 AM |