|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#181 |
Superoperater
|
![]()
Moram odati divljenje gosn Estbamu... Citiracu Mozzarta: "...Uloga kompozitora je da sjedinjuje zvukove i glasove - sluzavki, godspodstva, imperatora i da ih tako ujedinjene pretvara u Boga..." Tako da - samo napred, podrzavam experimentisanje. Mozzart je u svoje vreme mnogo experimentisao i nije bio prihvacen od mnogih... Zato je danas MOZZART!
![]() |
#182 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Dakle, dok je bio živ, mnogo se bre mučio jer je bio neprihvaćen. Kada je UMRO, sve počasti je DOŽIVIO. ![]() Last edited by alfom; 15-10-2008 at 09:15 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Superoperater
|
![]()
Moram da dodam da ja inace mnogo volim dobar ELEKTRO... Npr Bluetech.. I bila ovo zajebancija ili ne - to Estbamovo - je to u sustini...
![]() |
#184 |
Superoperater
|
![]()
![]() |
#185 |
Pro Member
|
![]()
Pa meni zapravo uopce nije lose to sto je on poslao, nije nest inventivno a nije ni razradjeno ali kao ideja nije smece...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
moderator
|
![]()
ajmo sad polako u dvadesetu stranicu ovog beskrajnog threada...
![]() |
#187 |
Pro Member
|
![]()
Evo ti dva zvuka: zvuk1 zvuk2.
Nisam pravio svoje, ovo sam iskopao sa nekog sample cd-a. Poprilicno su dobro odradjeni pa ne znam ni sta bi mogao da dodas, ako neko ima neke suve sintove neka nakaci neki delic necega ...
![]() |
#188 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Zato se zanimam uglavnom za kvalitet zvuka. Rekao sam da su ona dva snimka totalno naklapanje da bi nešto probao; a za samu numeru potrebno je nešto mnogo više, pre svega, pesma treba da ima početak i kraj, a između toga neki život, tako da su ono ,,gluposti’’ što sam ovde postavio; ali nemam ništa bolje trenutno. Evo još nešto, manjeg obima, pa koga zanima – nije lošije od onih prvih (nije konfuzno): 1. Download Link: http://rapidshare.com/files/15438144...ent_1.wav.html Last edited by Estbam; 15-10-2008 at 11:02 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Znaš kako: ovaj zvuk je vrlo dobar i ,,završen'' u stereu. I vidi sad ovu stvar: da bi taj zvuk bio dobro raspoređen i dobro se čuo, upotrebljen je, recimo, čorus, ili kratki deleji, podešen je stereo (panorama). I sada kada bi taj zvuk naknadno koristio u nekakvu obradu, što bi ja radio, prvo bi trebao da sav taj zvuk sabijem u jednu ,,mono'' tačku da bi ponovo radio to što je već odrađeno (lično bi pravio čorus, kratke deleje i panoramu). Pa se postavlja pitanje: zar nije bolje da nabavim sopstveni ,,suv'' (=ogoljen) zvuk i na njemu eksperimentišem? Zato bi voleo da mi pošalješ neki tvoj najprostiji zvuk, ali opet, koji ti se sviđa i hteo bi da ga usavršiš, kao recimo ovaj što se čuje; a možda i mnogo bolje. ![]() ps Skinuo sam drugi zvuk; takođe ista stvar u pitanju. Zvuk ima svoj delej, odbija se, ima neku punoću, svoju punoću; grehota bi bilo da od njega mutiram nešto svoje. Zato, daj nešto suvo da oživljavamo. ![]() Last edited by Estbam; 15-10-2008 at 10:46 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Pro Member
|
![]()
Ajde dajte neki sint suv da vidimo sta covek moze.
Ako se ne javi niko do sutra instaliracu ja sta je vec potrebno, pa ...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomozite mi imam problem..CUBASE SX3!! | stacato | Audio Software | 3 | 02-02-2009 07:41 AM |
imam jedan pitanje vezi powercore | saki | DSP forum | 4 | 14-06-2005 02:32 PM |
Imam problem sa gigastudijom 2.5 i 3 vec od pocetka! | samplemaniac | Computer Hardware | 4 | 02-01-2005 02:58 PM |