|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
moderator
|
![]()
ne razumem. nek mi neko kaze sta se tacno desava sa ovim forumum????????????????
![]() |
#122 |
banned
|
![]()
Izgleda su se ljudi konačno opustili i zezaju se, shvatajući da je ovo samo oblik dru?enja i dangubljenja, koji ne treba uzimati toliko za ozbiljno, jer nije bitno ?ta se pi?e, nego ?ta se radi i uradi. Ili su svi toliko odlepili da je ovo samo oblik ispoljavanja njihove poremećenosti... a ko će ga znati... ali meni je ba? lepo, smejem se konstantno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Moderator
|
![]()
thread of the year
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
moderator
|
![]()
Samo mislim da nije trebalo iskljuciti mogucnost da je Estbam ipak stvarna licnost,koju smo ismejali na bas jadan nacin :-/ Ne znam za vas,ali meni je neprijatno. :-/ :-/ al ono..posle j***** nema kajanja.. sto bi se reklo...al eto,cisto da se osecam bolje i izvinim zbog zloupotrebe humora...s druge str,ako je Estbam ipak dovoljno objektivan,valjda se bar par puta nasmejao sa nama...
![]() |
#126 |
Moderator
|
![]()
Eeva mnogo psujes za zensko jbmu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Senior Member
|
![]()
uh,mene u celoj prici j..e skidanje onog mamutskog fajla od 20 i kusur MB,a gorim od zelje da cujem neoskrnavljenu .wav verziju....
....evo,sad je podigao download speed na 40KB/s,verovatno je progutao one peto-notne taktove ![]() inace,dok ne skinem:Eeva,kako napreduje super-dojka fi 16mm? ![]() umro sam..... poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ahahahahahah vaso nemoj i ti da zajebavash sad chuo sam brate estbame.. shta je tebi ovde tolko dobro? koju vrstu muzike slushash? daj neke grupe pa da vidim mozda je stvarno preavangardno za moj/nash ukus |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
moderator
|
![]()
Hmm...a da li sam ja zensko...ili sam jos jedna izmisljena licnost koja se sprda sa vama na ovom forumu...
![]()
![]() |
#130 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomozite mi imam problem..CUBASE SX3!! | stacato | Audio Software | 3 | 02-02-2009 07:41 AM |
imam jedan pitanje vezi powercore | saki | DSP forum | 4 | 14-06-2005 02:32 PM |
Imam problem sa gigastudijom 2.5 i 3 vec od pocetka! | samplemaniac | Computer Hardware | 4 | 02-01-2005 02:58 PM |