|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pa meni zapravo uopce nije lose to sto je on poslao, nije nest inventivno a nije ni razradjeno ali kao ideja nije smece...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
moderator
|
![]()
ajmo sad polako u dvadesetu stranicu ovog beskrajnog threada...
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Evo ti dva zvuka: zvuk1 zvuk2.
Nisam pravio svoje, ovo sam iskopao sa nekog sample cd-a. Poprilicno su dobro odradjeni pa ne znam ni sta bi mogao da dodas, ako neko ima neke suve sintove neka nakaci neki delic necega ...
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Znaš kako: ovaj zvuk je vrlo dobar i ,,završen'' u stereu. I vidi sad ovu stvar: da bi taj zvuk bio dobro raspoređen i dobro se čuo, upotrebljen je, recimo, čorus, ili kratki deleji, podešen je stereo (panorama). I sada kada bi taj zvuk naknadno koristio u nekakvu obradu, što bi ja radio, prvo bi trebao da sav taj zvuk sabijem u jednu ,,mono'' tačku da bi ponovo radio to što je već odrađeno (lično bi pravio čorus, kratke deleje i panoramu). Pa se postavlja pitanje: zar nije bolje da nabavim sopstveni ,,suv'' (=ogoljen) zvuk i na njemu eksperimentišem? Zato bi voleo da mi pošalješ neki tvoj najprostiji zvuk, ali opet, koji ti se sviđa i hteo bi da ga usavršiš, kao recimo ovaj što se čuje; a možda i mnogo bolje. ![]() ps Skinuo sam drugi zvuk; takođe ista stvar u pitanju. Zvuk ima svoj delej, odbija se, ima neku punoću, svoju punoću; grehota bi bilo da od njega mutiram nešto svoje. Zato, daj nešto suvo da oživljavamo. ![]() Last edited by Estbam; 15-10-2008 at 10:46 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ajde dajte neki sint suv da vidimo sta covek moze.
Ako se ne javi niko do sutra instaliracu ja sta je vec potrebno, pa ...
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
izgleda da covek ima vise od jednog problema..
a mi smo mu jedan resili - nedostatak paznje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
4.028 čitanja do sada. Svaka čast!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
ne postoji ni rec ni smajly koji bi opisao kako se osecam posle citanje ovog threada od samog pocetka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Zato se zanimam uglavnom za kvalitet zvuka. Rekao sam da su ona dva snimka totalno naklapanje da bi nešto probao; a za samu numeru potrebno je nešto mnogo više, pre svega, pesma treba da ima početak i kraj, a između toga neki život, tako da su ono ,,gluposti’’ što sam ovde postavio; ali nemam ništa bolje trenutno. Evo još nešto, manjeg obima, pa koga zanima – nije lošije od onih prvih (nije konfuzno): 1. Download Link: http://rapidshare.com/files/15438144...ent_1.wav.html Last edited by Estbam; 15-10-2008 at 11:02 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
e pa zbog ovakvih prica postoje forumi !!!! Vrh !!!! Salu na stranu, ovo uopste nije lose...samo vi pljujte ! Stavise, ja cu sad sve ovo da izsemplujem, do-produciram i izdam "na kvarno" , sve cu pare da dam u dobrotvorne svrhe nekoj bolnici. Nemogu jos da se odlucim kojoj... Eastbam, pusti ti mrmote sa foruma...samo cepaj dalje. Uploaduj svoje radove gde god mozes, mozda neko poput Timbalanda sampluje nesto pa se i ti oparis !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomozite mi imam problem..CUBASE SX3!! | stacato | Audio Software | 3 | 02-02-2009 07:41 AM |
imam jedan pitanje vezi powercore | saki | DSP forum | 4 | 14-06-2005 02:32 PM |
Imam problem sa gigastudijom 2.5 i 3 vec od pocetka! | samplemaniac | Computer Hardware | 4 | 02-01-2005 02:58 PM |