|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#261 |
VIP Member
|
![]()
... a treće je upisati ?kolu u kojoj će ti objasniti da i jaja i pesak imaju svoja mesta u kulinarstvu...
#262 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() A moje pitanje za NU Bozidar Adzija ste iskulirali! ![]() ![]() A kad smo vec kod pitanja, zanima me da li postoji jednoglasno misljenje oko toga koji studijo u Srbiji je najbolji (najbolja oprema/ozbiljna ekipa/ozbiljan rad)? |
|
![]() |
![]() |
#263 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() (...) Na?alost, ne znam ni?ta o BA, a ?to se tiče konsenzusa o najboljem studiju - nemoj da ga očekuje?. Najbolji studio za rad je onaj u kome te ljudi prime kao čoveka i nastave da se pona?aju tako prema tebi dogod si i ti takav prema njima. Sve drugo je (po meni) nebitno. Studio je radni prostor u kome sticajem okolnosti ?ivi i neka (bolja ili lo?ija) oprema... Nemam konkretan odgovor po?to već godinama nemam potrebe da zalazim u studija. Pozdrav, Vasa
![]() |
#264 |
MAO
|
![]()
najbolji studio u zemlji je moj studio. Najbolja ekipa, ja , moja keruša i poneki zalutali šegrt. Odma posle toga idu Barba i Dejo, i to samo zato što su fini, duševni.
|
![]() |
![]() |
#265 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
#266 |
Senior Member
|
![]()
ko je pametan znace da "iskoristi" prednosti skole... ili ako je jos pametniji moze da je ne upisuje i da se snadje na neki drugi nacin
![]() ![]()
#267 |
MAO
|
![]()
najpametniji su moderatori, inače to ne bi bili. Jedini pametniji od njih su admini, al o tome se ne sme govoriti.
|
![]() |
![]() |
#268 |
Senior Member
|
![]() ![]()
#269 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#270 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ali ono šta sam zaista mislio je: ako bi trebalo da biram između dobre opreme kojom rukovode neprijatni ljudi i lošije opreme sa ljudima koji mi prijaju - pre bih izabrao ovo drugo. Uostalom, dok sam se bavio estradom tako sam se i ponašao. I naravno, potpuno sam propustio da kažem da ti "ljudi sa kojima ti je prijatno" treba nešto i da ZNAJU. No, smatrao sam da se to podrazumeva ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zabraniti... | idekius | Predlozi i sugestije | 8 | 03-04-2005 11:34 PM |