Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 15-09-2008, 07:38 PM   #261
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Quote:
Originally Posted by dexyco View Post
Hej, ne mesaj me sa drugima, jer ne znas na sta ciljam. Jedno je uciti kulinarstvo tako sto ces poceti od przenja jaja, a drugo je poceti kulinarstvo tako sto ces poceti od pravljenja torte od peska...
... a treće je upisati ?kolu u kojoj će ti objasniti da i jaja i pesak imaju svoja mesta u kulinarstvu...
Old 15-09-2008, 11:23 PM   #262
eyej
Junior Member

eyej's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
I ja sam negde oko 15. strane pokušao isto ono što ti sada pokušavaš. Nisam uspeo, ali nije loše da svakih desetak strana neko proba da izvuče neki argument od forumaša. Kao i u životu, to ne ide baš lako, ali mislim da je vredno truda. Ustvari, nadam se. Ja sam se malo umorio od ove rasprave, aj' sad ti .
Awacs, sad je tvoj red da ih upozoris da je rasprava "malo" skrenula sa teme! Ali sacekaj, imaju fore jos jedno 7-8 strana!
A moje pitanje za NU Bozidar Adzija ste iskulirali!

A kad smo vec kod pitanja, zanima me da li postoji jednoglasno misljenje oko toga koji studijo u Srbiji je najbolji (najbolja oprema/ozbiljna ekipa/ozbiljan rad)?
eyej is offline  
Old 15-09-2008, 11:58 PM   #263
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by eyej View Post
Awacs, sad je tvoj red da ih upozoris da je rasprava "malo" skrenula sa teme! Ali sacekaj, imaju fore jos jedno 7-8 strana!
A moje pitanje za NU Bozidar Adzija ste iskulirali!

A kad smo vec kod pitanja, zanima me da li postoji jednoglasno misljenje oko toga koji studijo u Srbiji je najbolji (najbolja oprema/ozbiljna ekipa/ozbiljan rad)?
Ne, ne, ja neću pominjati taj diplomski rad do 35. strane. Do tada, to je tvoj posao .

(...)

Na?alost, ne znam ni?ta o BA, a ?to se tiče konsenzusa o najboljem studiju - nemoj da ga očekuje?. Najbolji studio za rad je onaj u kome te ljudi prime kao čoveka i nastave da se pona?aju tako prema tebi dogod si i ti takav prema njima. Sve drugo je (po meni) nebitno. Studio je radni prostor u kome sticajem okolnosti ?ivi i neka (bolja ili lo?ija) oprema... Nemam konkretan odgovor po?to već godinama nemam potrebe da zalazim u studija.

Pozdrav,

Vasa
Old 16-09-2008, 02:29 AM   #264
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

najbolji studio u zemlji je moj studio. Najbolja ekipa, ja , moja keruša i poneki zalutali šegrt. Odma posle toga idu Barba i Dejo, i to samo zato što su fini, duševni.
Arthur is offline  
Old 16-09-2008, 03:03 AM   #265
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Quote:
Originally Posted by Awacs
... a treće je upisati školu u kojoj će ti objasniti da i jaja i pesak imaju svoja mesta u kulinarstvu...
Ako upises dobru skolu da, ako ne, onda ce ti reci da pesak u hlebu daje samo poboljshanu aromu i ne lomi zube...

Quote:
Originally Posted by Awacs
Najbolji studio za rad je onaj u kome te ljudi prime kao čoveka i nastave da se ponašaju tako prema tebi dogod si i ti takav prema njima. Sve drugo je (po meni) nebitno. Studio je radni prostor u kome sticajem okolnosti živi i neka (bolja ili lošija) oprema... Nemam konkretan odgovor pošto već godinama nemam potrebe da zalazim u studija.
Potpisujem...
Old 16-09-2008, 03:10 AM   #266
Miha Blaze
Senior Member

Miha Blaze's Avatar

ko je pametan znace da "iskoristi" prednosti skole... ili ako je jos pametniji moze da je ne upisuje i da se snadje na neki drugi nacin a to sto je pametnih malo u skoli, a pametnijih jos manje po studijima... i jos to sto pametniji misle da su UVEK najpametniji e to nije dobro...
Old 16-09-2008, 03:11 AM   #267
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

najpametniji su moderatori, inače to ne bi bili. Jedini pametniji od njih su admini, al o tome se ne sme govoriti.
Arthur is offline  
Old 16-09-2008, 03:18 AM   #268
Miha Blaze
Senior Member

Miha Blaze's Avatar

Old 16-09-2008, 07:30 AM   #269
Bota
Member

Bota's Avatar

Quote:
Originally Posted by Miha Blaze View Post
ko je pametan znace da "iskoristi" prednosti skole... ili ako je jos pametniji moze da je ne upisuje i da se snadje na neki drugi nacin a to sto je pametnih malo u skoli, a pametnijih jos manje po studijima... i jos to sto pametniji misle da su UVEK najpametniji e to nije dobro...
Potpisujem!
Bota is offline  
Old 16-09-2008, 03:16 PM   #270
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
najbolji studio u zemlji je moj studio. Najbolja ekipa, ja , moja keruša i poneki zalutali šegrt. Odma posle toga idu Barba i Dejo, i to samo zato što su fini, duševni.
Čuj, tvoja ironija je potpuno na mestu. Jeste, preterao sam kada sam napisao da je oprema "nebitna". Opet, ovo je forum, i manje više svi se izražavaju sa više isključivosti nego što je potrebno, pa me je ponela atmosfera . Kao šumovi za crtani film - svi su karikirani.

Ali ono šta sam zaista mislio je: ako bi trebalo da biram između dobre opreme kojom rukovode neprijatni ljudi i lošije opreme sa ljudima koji mi prijaju - pre bih izabrao ovo drugo. Uostalom, dok sam se bavio estradom tako sam se i ponašao.

I naravno, potpuno sam propustio da kažem da ti "ljudi sa kojima ti je prijatno" treba nešto i da ZNAJU. No, smatrao sam da se to podrazumeva .

Pozdrav,

Vasa

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules