|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#251 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#252 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#253 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
#254 |
Pro Member
|
![]()
Vets je skola audio i video tehnologija. Snimanje zvuka, muzicka produkcija, dizajn zvucne slike i studijski rad su samo deo onoga sto te uce na vetsu. Pored zvuka tu je i animacija, graficki dizajn, televizija, kamere, audio tehnika, elektroakustika, akusticki dizajn prostorija ...
Ok, skupa je skola dosta, ali sto se tice snimanja zvuka i muzicke produkcije ja zaista ne znam sta bi vise moglo da se radi u jednoj skoli? Upoznati smo tj radili smo na digitalnim i analognim miksetama, procesorima, mikrofonima, upoznati smo sa postavkom mikrofona za skoro svaki moguci instrument, programima za snimanje i miksanje, ko je hteo da radi projekte iz zvuka izasao je sa dva ili tri snimljena albuma, ne kapiram sta jedna skola kojoj je zvuk trecina ili mozda cak cetvrtina onoga sto se tamo uci treba jos da ima ... Eto, sta biste vi to dodali? Arture, ako ima sta da se radi slobodno me cimaj, kucu sam zavrsio, pa ako si jos u fazonu izgradnje kuce mozes doci da pogledas kako je odradjeno, pa da porazmislis opet o onom montaznom resenju. Ja ne bih menjao zidanu kucu ni za kakvu montaznu veruj mi ![]() Naravno mozes doci i da pijemo ne moramo da gledamo kucu ![]() Imam i celo potrkrovlje koje kad se zatvori sa prozorima bice 120 kvadrata otvorenog prostora tj. bez ikakvih zidova, savrseno za akusticku obradu i sredjivanje frek. odziva ![]()
#255 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#256 | |
Moderator
|
![]() Quote:
jbg, ja sam sticajem okolnosti i naleteo na lika koji je organizovao celu tu prichu (ne spominjem mu ime i prezime jer nije ni max na forumu), i prichao sa njim o tome, i projekat je bio jako interesantan a kinta josh interesantnija.. nazalost nisam prihvatio posao jer me drugi kolega vec iscimao za neshto.. a zao mi je shto nisam, jer bi to bilo jedno interesantno iskustvo.. |
|
![]() |
![]() |
#257 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() @Sumanut O lala, ajd neki tulum u gajbi da padne ![]() E što se škole tiče, sve si lepo reko, a ja sam već par puta naglasio da je to tako, i jedina stvar koju zameram svim trenutno postojećim školama jeste upravo kontrola tog znanja. Toliko idiota je uspelo da ih završi, ili bar apsolvira, i u toliko situacija nisam znao dal da se smejem il da plačem. Sve drugo je stvarno lepo zamišljeno, saamo što ne funkcioniše. |
|
![]() |
![]() |
#258 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
#259 | |
Pro Member
|
![]() Quote: