|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
p.s. Preslu?ah tvoju pjesmu 'Mama' na interu. Kada si ju komponovala / napisala ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Probajte prestati razmilšjati.Prave ideje dolazu tek kad je mozak čist.Ispred tebe se otvori prostrano polje sa plodovima koje samo čekaju da ih izabereš i ubereš.
Last edited by Tonko; 02-10-2008 at 12:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Turbo zhvake?
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Za mene su prave ideje uvjek prave bez obzira o kojoj vrsti muzike pričamo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Pod pravom idejom smatram sve ono šta misliš da bi učinilo tvoju pjesmu kvalitetnom(rijeć,fraza,stih,akord,nota,akcent,mel odija,kompaktnost,zrelost,dubina,atmosfera,emocija ,jednostavnost,uvjerljivost...).Treba izgraditi vlastite kriterije na osnovu kojih češ znati da je to što staviš na papir prava ideja.
Last edited by Tonko; 06-10-2008 at 08:35 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trema, blokada, strah, sta li je vec... | Salle | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 16 | 26-03-2010 11:55 PM |
AHCI-IDE ne mogu da dokucim? | drzox | Computer Hardware | 4 | 13-02-2008 10:16 AM |