|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#37 | |
|
Moderator
|
Quote:
Slazem se... ali samo na prvi pogled izgleda tako, meni barem,.... mislim da je problem sto je upravo "music production industry" napravila Behringer tako velikim i mocnim kao sto je sada... toliko mocnim da skoro svaka firma koja se profesionalnim audio spravama bavi, mora imati uvek nekakvu ugladjenu i jeftinu spravu da bi ponekad ista mogla i da proda... (nista se u belosvetskoj ekonomiji ne desava "slucajno" i stihijski) Drugim recima, Behringer ne bi ni postojao da ga "music production industry" (pogotovo novopecena, i gladna za brzom i sto vecom zaradom, "IT mp3 Music Industry") nije trazila i dobila! Trazili su drasticno pojeftinjenje produkcije bez obzira na kvalitet... i to im je usliseno! Da su iole ozbiljnije "okrenuli glavu" od lose i jeftine produkcije... mi o ovoj temi ne bi ni pricali. I naravno da ce se pojaviti armija zainteresovanih da "probaju", s obzirom da im za start treba manje novca od ulaganja za trafiku u kojoj bi prodavali cigare, upaljace, zvake, kartice za mobilne... i druge djindjuve... I tako je uvek... ako se ikada desi "shansa" za svakog, onda to postaje "ponor" za sve, jer se znanje, kvalitet, rad i trud obezvredi... cene se posle skoro nikako ne mogu podici! Moze samo ako mnogo "zaboli"... a nece vise "mnogo boleti" nikad... to znamo... Prema tome, Behringer je realnost, ako i svaka druga "low end" sprava... i posledica je globalnih promena u poslu i zahtevima... i nije iskljuceno da ce pojedini ozbiljni segmenti u toj industriji proci kao sarachi ili opanchari... nekad davno... zamahom auto industrije i fabrika obuce... (doduse... sarachki i opancharski zanat danas nazivamo "mrtvim"... a auto industriju i fabrike obuce nazivamo "progresom"...) pozdrav bogi
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|