|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja imam Presonus Firestudio i snimao sam sa svih 8 kanala odjednom (fantom na svih osam) i nisam imao nikakvih problema, tako da sto se tice fw-a nemas problema... a koliko sam video svi mnogo hvale RME i svi kazu da je best buy za tu lovu... ali on ima "samo" 4 preampa, ti rece da ti treba 8 znaci da ti ne bi bio dovoljan samo ff800... Pozz
![]() |
![]() |
#22 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
presonus firepod ... nikad problema sa firewireom.
doduse kartica nema stereo monitoring,to uzmi u obzir ako snimas sintove. van toga - nemam sta lose reci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
ok bi bio ff800 za moj problem.. pogotovo shto ima josh line inputa.. onda lepo zabodem neki eksterni preamp i bole me uho..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Sta tachno podrazumevas pod "stereo monitoring"... Pitam zato sto kartica ima to o chemu prichash, a vec je bila neka rasprava o tome.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
e, josh jedno glupo pitanje..
da li bi mi shljakale dve karte? RME i E-mu? nisu isti proizvodjachi, i jedna je pci a druga firewire..? i koliko bi to problema stvorilo? recimo, na emu-a bih povezao klavir, synth i josh po neshto na inpute.. a ff800 bih maksimalno iskoristio, i monitoring bih gurao sa njega.. izvodljivo li je to? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
mada .. to ti je najgluplje resenje .. razmisli |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Druze Sale lanac je sledeci: Mikrofoni > Presonus ADL600, Neve Portico 5012, DBX 386 i Audient ASP008 + ADAT interface > line input + ADAT input FF800. Od skora, umesto FF 800 konvertora koristim Lynx Aurora 8 konverter, a nadam se da ce uskoro i API 500 standard uci u moj studio (P1, GR API).
Ne brini, "cist" zvuk je lako "zaprljati". Obrnuto ne ide lako! ![]() Pazari FF800 i ne brini. Sto rece Ivan, utaknes, instaliras drivere i vise nema glavobolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jedno (verovatno) glupo pitanje | eternal prize | Computer Hardware | 8 | 21-06-2008 02:20 PM |
zeshce glupo pitanje | HeatMan | Audio Software | 10 | 31-05-2008 01:36 PM |
malo glupo pitanje,ali... | dlukace | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 19-10-2007 08:52 AM |
Prosto (možda čak i glupo) pitanje... | arsenique | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 23-08-2005 03:53 PM |