![]() |
Zvuchna karta opet glupo pitanje
koju bi mi preporuchili? da ima bar 8 mic inputa sa fantom napajanjem a da nije krshina svaki od njih?
gledam presonusa, maudio gluposti fireface itd.. i nekako.. hmm.. skeptik sam kad je u pitanju usb ili firewire konekcija.. kakva su vasha iskustva shto se tiche toga? i naravno koju bi mi kartu preporuchili? a ja cu da vidim dal mi cena odgovara.. :) hah poz i hvala josh jednom |
Re: Zvuchna karta opet glupo pitanje
tc konekt 8 ?
|
Search? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Skupi kesh i uzni RME
|
fireface? chuo sam dosta loshih prichi shto se njega tiche.. :? pre toga sam se lozio na njega, al nem pojma.. slusham iskusnije, a iskusniji se uvek kolju.. :?
|
Quote:
|
Quote:
|
ne iskustava.. al imam zabod u glavi pa ne mogu da smislim jebenu rech.. hahah..
dakle, neki ljudi iskusniji od mene su rekli da je govno.. i realno, za te pare kad se sve sabere oduzme i podeli dobije se valjda 100 eura po preampu.. shto naravno ne znachi da je losh uredjaj.. nego, nem pojma.. kazem ti, skeptik sam po pitanju te vrste konekcije.. bojim se da mi ne bude kojekakvih glitcheva, poshto bi sigurno koristio bar 4 ulaza u kartu od jednom.. ako ne i svih 8.. da li moze to da izdrzi firewire konekcija? kolika je latencija same karte? jbg, imam virus TI synth i on ne moze da tera vishe od 2 kanala preko usb 2.0 konekcije.. ja bar mislim da je ta konekcija.. :? a ona je brza i jacha od firewire-a, valjda..? morash me razumeti.. :? |
All times are GMT +1. The time now is 12:37 PM. |